| BitKode a întrebat:

deci sa incep De cateva luni imi place de o colega.Am facut tot i-am dat flori am vorbit frumos cu ea ba chiar m-am luat la bataie cu unu pentru ea.Pana acum 3 zile totul a fost perfect vorbeam cu ea pe mess mi-a dat chiar si numarul de telefon am sunat-o etc.Acum nici nu imi raspunde la telefon pe mess nu vorbeste cu mine iar la scoala doar 'Buna! Ce faci- Bine!' si atat.Ce sa fac? funda!

Răspuns Câştigător
| InTell a răspuns:

Probabil si-a dat seama ca o placi, si.te ignora. Vorbeste cu ea si spune-i cat de mult tii la ea "Face to Face"
bafta big grin

3 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Ai două variante: 1. vorbeștii cu ea sincer și o întrebi ce s-a întâmplat, și speri să îți răspundă cu altceva decât "nu s-a întâmplat nimic". Sau 2. O lași baltă și cauți o fată care măcar atât respect are, încât să îți spună că ai greșit și abia apoi să nu te mai bage în seamă.

| BitKode explică (pentru InTell):

Poi am incercat sa vorbesc cu ea dar nu raspunde nici pe mess si nici la telefon crying

| BitKode explică (pentru InTell):

Am rezolvat telefonul ei e stricat si trebuie sa isi cumpere altul iar pe mess era sora ei si de aia nu raspundea mi-a spus azi la scoala tongue