| Alex008 a întrebat:

Deci...saptamana trecuta o fata din casa a 8-a (eu sunt a 7-a) a venit la mine in pauza s-a urcat pe banca si m-a rugat sa ii dau panglica.Panglica este un fel de dar, adica ii felicitam pe cei care termina gimnaziu, fetele la baieti si baietii la fete.De atunci vorbim in fiecare zi pe mess si pe la scoala.Azi ne jucam un fel de joc pe coridor cu niste colegi si a venit la mine si m-a luat in brate si m-a tinut asa vreo 10 secunde dupa care mi-a zambit si a stat langa noi sa vada cum ne jucam...e ciudat.Tin sa mentionez ca are un prieten cam mare.De 19 ani.Dar in seara asta a fost tare suparata si am intrebat-o care este problema.A zis ca este in legatura cu prietenul ei si ca imi va zice mai mult maine la scoala. Daca se despart ce ziceti am ceva sanse? Sincer parca nu as vrea sa fiu impreuna cu ea dar as vrea sa fie mai apropiata de mine gen imbratisari iesiri prin oras si dinastea.Acum va las pe voi sa va dati cu parerea despre ea. Fundita!happy

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Adica ai manca la restaurant, dar sa nu platesti!

| Alex008 explică:

Nu inteleg...

| mona a răspuns:

Cred ca sanse ai, depinde de ea cat de tare se arunca in bratele tale, chestia e sa-i zici dinainte ca nu vrei o relatie dar imbratisari da, sincer nu stiu cum interpreteaza altii asta dar eu chiar nu inteleg, pai ori o vrei ori nu

| MissPussy a răspuns:

Sanse, e posibil sa ai 50% dar daca tu cu ea nu vrei sa fii impreuna adica, vreti sa iesiti in oras sa va vedeti mai des asta inseamna ca vreti sa fiti ceva gen cei mai buni prieteni.