| Adrian_Costin_1999 a întrebat:

Deci sunt clasa a 8 a si de cand eram mic 2 colegi ma tot necajeau, isi bateau joc de mine si radeau mereu de mine si chiar ma bateau. A fost atat de rau incat nu am vrut sa ma mai duc la scoala.Am fost si la consilier si la un moment dat s-au potolit. Acum ceva timp imi da msj o fata si imi cere nuduri. Eu i-am spus ca nu ii dau deoarece stiam ca acea fata care mi-a facut rau in trecut a pus-o, dar in schimb i-am cerut eu si a dat. Acum regret foarte mult. Nu stiu ce a fost in mintea mea cred ca am fost curios. Dupa, a doua zi, colegii mei stiau toata conversatia cu fata aceea si tot radeau de mine. Acum nu stiu daca fata aceea care mi-a dat mesaj chiar m-a placut sau voia doar sa isi bata joc. Voi ce parere aveti? Multumesc!

4 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Dacă a doua zi toți colegii știau conversația și făceau mișto de tine, nu ești capabil să-ți dai singur seama că asta a urmărit? Să te facă de râs în fața clasei? Ești chiar atât de naiv încât să crezi că te place?
By the way, dacă mai ai curiozități asemănătoare, există internet, google, chestii din astea, scrii naked girls pe google imagini și-ți apar nuduri cu ghiotura, nu e nevoie să ai discuții penibile cu colegele tale...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu totdeauna acest mod de comportament al colegilor este răutăcios.
Ca să înțelegi de ce râd oamenii.
Oamenii râd ca să își descarce o tensiune nervoasă.
Astfel, dacă acea colegă ți-a dat nuduri, adică ți-a transmis prin Internet poze cu ea goală, fără haine pe ea, ca să îi vezi corpul gol, dacă ea a acceptat asta, ce rezultă.
Ea dorea ca tu să îi vezi corpul gol. Un corp de fată tânără arată bine, este atrăgător. Ea a acceptat ca tu să o cunoști intim, ea te-a provocat astfel de la distanță să o apreciezi, să îți placă de ea, să o dorești să vrei să fii împreună cu ea.
Apoi ideea asta a speriat-o.
A început să îi fie frică de ceea ce a făcut. Această frică i-a generat o tensiune nervoasă.
Această tensiune nervoasă ea a decis să o descarce râzând de tine.
Ea știa că poate să facă asta, să râdă de tine împreună cu colegii.
Astfel asta este succesiunea evenimentelor.
1. Îi plăcea de tine, de aceea a dorit să de vadă nud.
2. Dacă tu ai refuzat asta, a acceptat să o vezi nud, ca să te determine pe tine, să îți placă și ție de ea.
3. Apoi și-a dat seama că poate tu chiar o să te îndrăgostești de ea, dacă ai văzut-o goală. Asta a speriat-o.
4. Sperietura aceea i-a cauzat o tensiune nervoasă.
5. A căutat cum să scape de tensiune.
6. Știa că dacă va râde, va scăpa de tensiune. De aceea oamenii când râd se simt bine, că scapă de tensiuni pe care le au pe creier.
7. A transmis la toți colegii ce a făcut și toată conversația.
8. Această conversație intimă dintre tine și ea era, conținea în ea ceva despre dragoste, iubire, despre corpuri goale, care după ce sunt împreună și se dezbracă fac sex.
9. Toți, dar absolut toți colegii aveau tensiunile lor legate de această problemă, și ei vor să vadă o fată goală, și ei vor să fie singuri cu o fată goală. Astfel ei nu râdeau de tine, din cauză că tu erai ridicol, de râs, adică om de nimic, ci râdeau ca să își descarce tensiuniile lor legate de sex. Nu râdeau de tine, râdeau de ei, tu erai pretextul, tu erai motivul ca ei să poată râde.
Așa că, fata dacă a procedat așa, părerea mea, îi place de tine, iar colegii tăi, băieți și fete nu sunt răi cu tine.

| zuppyby a răspuns:

Sigur si-a batut joc de tine... daca te placea nu te facea de ras in fata clasei

| Baiatultimid1234 a răspuns:

A vrut sa îsi bata joc de tine