Bai,tu il bati maine cand il chemi, dar trebuie sa te gandesti ca nu o sa se lase asa usor si ca o sa te prinda o data si mare mirare ar fi sa fie singur, dupa ti-o iei dublu.Mai bine pune pe cineva care nu are tangente cu el sa il bata (spune-i sa ii zica ca tu l-ai pus ) si asa nu mai are treaba cu tine. La mine fiind fata e simplu pun pe cineva sa il bata si am terminat, nu trebuie sa ma complic
Salut!
Frate pana nu bati "animalul" nu rezolvi nimic, mai ales ca s-a leagat si de prietena ta. Si nu uita tiganii umbla in satra deci automat daca il bati pe ala peste ceva timp te vei trezi cu 4-5 boschetari. Trebuie sa-ti faci o gasca asa chiar daca vor fi mai multi te poti baza si tu pe cineva.
P.S incearca sa nu-l nenorocesti pe viata.
Succes!
Mda...cam si la scoala mea e aceeasi situatie, nici la noi nu se face nimic, la noi doar cu bataia poti sa faci pe cineva sa nu se mai ia de tine...pe directoare o doare-n coltu' strazii.
cred ca maine il chem pe hol si ii zic ca e tacsu afara si acolo il bat iar apoi ii zic ca daca vine cu cineva tot il prind si il bat mai rau Tu ce zici?
Da desteapta esti.Ideea nu e rea, dar nu trebuie sa-i spuna ca el l-a pus pe altul sa-l bata.
Bai,tu il bati maine cand il chemi, dar trebuie sa te gandesti ca nu o sa se lase asa usor si ca o sa te prinda o data si mare mirare ar fi sa fie singur, dupa ti-o iei dublu.Mai bine pune pe cineva care nu are tangente cu el sa il bata (spune-i sa ii zica ca tu l-ai pus ) si asa nu mai are treaba cu tine. La mine fiind fata e simplu pun pe cineva sa il bata si am terminat, nu trebuie sa ma complic
BitKode eu sunt abia clasa a cincea dar tot urasc tiganii sint unii normali dar multi nenormali.iti dau un caz de-al meu am fost la spital si in ultima saptemina a venit un tigan si cind nu era mam ma intreba imi zicea sa ma joc carti dar ba ii ziceam ca ma doare capul burta etc.Tu incearca sa te mai duci in alta parte sa ai vreocitiva prieteni caci cind vrea sa-ti faca probleme sa fiti impreuna.Si bataia pregatesteo cind nu vor fi cu el alti tigani. SPER SA-TI MEARGA. CU PLACERE'-'
Rap* nu rapp. Ultimul lucru e sa vorbeasca toti parintii si dirigintele /diriginta sau/si profesorii cu directorul..sa le spuneti ca va deranjeaza la ore, ca se iau de voi aiurea, ca va ameninta.e imposibil ca si director sa nu ia masuri.succes
Scuze, am gresit cu rap ca ma grabeam imi pare rau. Si cu directorul sa stii ca si el a incercat sa nu ii mai primeasca, dar atunci a fost faza cand a venit satra si au zis ca suntem rasisti