| IuuxxI a întrebat:

deci vreau sa va spun ceva... stiti ca urmeaza valentine's day, mno si as vrea sa ma vopsesc. dar doar pentru acea zii. Sunt bruneta si vreau sa ma fac satena deschis cu suvite roz si albastre. Stiti niste vopsele care sa se duca dupa prima spalare sau spray'uri? Sau daca ma dau cu spray maro peste negru imi iese saten sau trebuie sa dau cu galben peste negru ca sa iasa saten? Cum trebuie? Vreau sa'mi iasa saten dar cu spray'urile astea imi e frica sa nu iasa alta culoare sau cv... Tinand cont ca nu am mai fost vopsita never. FUNDA CELUI MAI BUN RASPUNS!

2 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Foloseste spray-uri profesionale, ies la prima spalare si nu arata deloc rau. Spre deosebire de vopseaua de par, aceste sprayuri au o nuanta mult mai puternica si chiar daca ai parul negru culoaa scontata va iesi asa cum doresti. Le gasesti la orice magazin de profil si sunt si ieftine.

| punk3y a răspuns:

Dap cu spray-uri profesionale sau mai poti incerca samponurile care ies la maxim 5 spalari dupa folosire. Acum depinde si de culoarea parului tau eu te-as sfatui sa incerci un roscat e la moda si perfect pentru ziua indragostitilor. Deci succestongue