| MazgaNucleara a întrebat:

din nou. Am cunoscut acum o luna o fata care imi placea, insa mi-a fost prea frica sa o intreb... dupa 2 saptamana ea s-a combinat cu cel mai bun prieten al meu. Pe de o parte am fost fericit pentru ei, si chiar i-am ajutat sa treaca peste momente grele din relatia lor, iar pe de alta parte sunt trist cand ii vadca se imbratiseaza etc. si mi-e frica sa nu se intample ca acum 1 an...cand am inceput sa fumez, sa ascult numai melodii triste, totul fiind bine dupa ce mi-a trecut. Ce sa fac? Sa astept pana ce se despart?
PS: nu vreau raspunsuri de genul: uit-o; sunt mii de fete in lumea asta

Răspuns Câştigător
| Just1dream a răspuns:

Ai dat dovada de maturitate ajutandu-i in momente grele fara sa incerci sa ii desparti. ai gresit fiind timid, dar stai linistit ca din greseli se invata. incearca sa fii vesel, sa iti ocupi timpul cu altceva, sa te gandesti cat mai putin la ea. incerca sa ai un impuls si un ajutor in prieteni pentru a nu ajunge la situatia ta de acum un an. se mai intampla si astfel de lucruri, dar ce nu te doboara, te intareste, te maturizezi si la un moment dat vei sti exact cum sa reactionezi, dar lucrurile nu se opresc la un esec.
este greu, dar trebuie sa te resemnezi cu ideea ca deocamdata nu ai ce face pentru a fi cu ea, pentru ca a-i desparti nu e o solutie. cel care este cu ea e prietenul tau si iti va parea rau. sa te apropii cat mai mult de ea iarasi nu cred ca e o solutie pentru ca vei suferi la fel cum spui si tu atunci cand vezi ca se inbratisaza etc. trebuie sa te resemnezi ci ideea ca acum nu ai ce face si sa iti traiesti adolescenta pentru ca necazurile si suferintele varstezi nu sunt un capat de tara, ci un mod de a te maturiza, de a gandi altfel si a sti ce sa faci pe viitor.

4 răspunsuri:
| HD_9182 a răspuns:

Frate am trecut si eu peste din astea...Cu greu, dar am trecut.
Mai fumezi? daca nu, ar fi bine sa n-o mai faci niciodata. Ti-o fost frica[ stiu ce inseamna]
Deci cel mai bine ar fi sa faci multe activitati si sa petreci timpul cu prietenii ca sa uiti. Asa am facut eu si in scurt timp am fost ca si regenerat! Chiar daca cu putin timp in urma eram trist si la pamant. Mai ma uitam pe yt la clipuri de ras, dar din alea de cazi jos...Si din tristete am facut bucurie/veselie. Altceva nu ar fi ce sa mai faci. Fapta e consumata, ai pierdut-o! Macar daca incercai si tu, poate ar fi iesit cevahappySi nici atunci nu erai sigur ca ea ar fi spus DA. Deci, priveste lucrurile pozitiv. Lasa sa treaca si o sa vina alta de care sa te indragostesti, iti garantez. Numai sa uiti si sa nu mai fi trist. ''Uiti'' nu in sensul sa uiti de ealaughingAdica sa o scoti din inima ta, sa nu iti mai placa de ea, ca acum are prieten. Sper ca ti-am fost de ajutor.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus, @AnDruk! Uneori o prietenie adevărată prețuiește mai mult decât un amor adolescentin eșuat. Eu spun să gândești pozitiv, să comunici cu ea ca și până acum, să-i cultivi prietenia, iar timpul le va rezolva pe toate. Bucură-te de adolescență și încearcă să prețuiești tot ceea ce ai.
O zi cu zâmbet să ai și gânduri limpezi!

| MissmysteriousS a răspuns:

Parerea mea sa te indepartezi cat mai mult de ea; de ce?,pentru ca iti face mult rau,si s-ar putea sa se duca undeva la extrem,iar daca nu poti sa faci acest lucru incearca sa vezi ce simte ea,dar ai sanse scazute,dar totusi ai; si cat timp sa mai astepti,pana te distrugi de tot...>?,deci cel mai bine este sa iesi mai mult pe afara,sa te imprietenesti cu alti oameni si cu siguranta o vei uita,repet acest lucru este cel mai bine,,cu siguranta tu dupa ce vei citi vei spune ca,,nu pot, nu am cum'', dar macar incearca...

| MazgaNucleara explică:

Ca...mc la toti...am facut cum mi.aii spus voi si totul a iesit bine. Da, inca stau cu ea si cu prietenul ei(el fiind cel mai bun prieten al meu insa mi.a trecut. Acum eu as vrea sa dau funda la toti insa nu stiu la cinelaughing