| pitiKpitiK a întrebat:

Din pacate sunt clasa a 4-a B! Mie imi place de un baiat iar acelui baiat de mine! Nu ma ascund deoarece cand mi-am dat seama ca il plac i-am zis! El a zis ca ma place doar ca o fata e disperata dupa el iar el nu! Noi avem la scoala o cantina de mancat, cand ne vede ca mergem sa bem un suc si sa mancam ma ameninta ca ma bate! laughing))) nu o cred deoarece nu e in stare sa loveasca! Se baga intre noi si el a zis ca vrea o relatie dar in secret sa nu mai avem probleme eu nu am fost deacoord! Am procedat ok? Va rog seriozitate si pareri multe! Voi vedea rasplata ca nu stiu sa dau funda!

Răspuns Câştigător
| Firetears a răspuns:

Mnă ce să zic, eu cred că eşti tu cam micuţă pentru o relaţie serioasă...
Dar oricum, e alegerea ta.
Despre băiat:
Da, cred că ai procedat corect, pentru că atunci cânt ţie îţi place de un băiat şi lui de tine şi aveţi o relaţie nu prea aveţi de ce să vă temeţi, pentru că nu trebuie să lăsaţi pe nimeni să se bage între voi!
Fetei ălia poate îi este frică că tu o să fii împreună cu el şi mna, pentru ea nu mai e nimic!hee hee
Totuşi ai grijă, că nu e nici el pâine, să vă certaţi pe el, el poate oricând să aleagă...
Ai grijă ce faci, să nu-ţi faci probleme sau să îi faci lui!winking
Baftă!

1 răspuns:
| nonameXD121314 a răspuns:

Pai eu zic ca ai procedat corect
dar mai ai timp deoarece esti doar clasa a patra
eu spun sa i spui ce simti pentru el si poate, ca orice baiat o sa zica la fel, pentru ca daca iti spune o fata ca te iubeste inaintea ta e ceva nou si nu ai cum sa o refuzi
dar spun sa pastrati totul secret
sa stiti doar voi
pentru ca s-ar putea ca colegii vostri sa rada si sa-si bata joc(exact asa am patit si eu)
deci in concluzie spune-i ca il iubesti, dar fi discreta
si nu te lasa la fata aia care spune ca te bate ca mnah nu prea are cum daca stai impreuna cu pr tau ca daca chiar te iubeste si el te va apara