| Sachiroo a întrebat:

Salut, TPU! Din punctul vostru de vedere, este mai bine să te îmbraci cu haine simple, gen second hand sau ceva mai scumpe gen, Gucci? Bineînțeles, în condițiile în care îți permiți să le achiziționezi pe care vrei.
Pe de o parte, am impresia că, dacă îți cumperi haine mai ieftine, economisești bani, și astfel, vezi ce fel de persoane ar sta lângă tine îmbrăcat așa,mă refer la prieteni fără interes. Dar, pe de altă parte, dacă ești îmbrăcat cu haine scumpe, cred că vei fi mai bine tratat de societate, însă, riști să te afli în preajma unor prieteni falși, care stau lângă tine doar atâta timp cât te îmbraci scump, iar când te vor vedea în second hand-uri, vor pleca de lângă tine, spunându-ți că nu stau cu oricine.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu prea inteleg ce la ce te referi cand spui haine second hand. Daca stii sa alegi, ele arata foarte bine, chiar noi, sa nu crezi ca arata toate ca hainele pe care le poarta oamenii strazii.Deci rezulta ca nimeni nu ar sti sa faca diferenta intre ce e second si ce e nou.

Eu aleg sa ma imbrac sh, prefer sa dau mai multi bani pe incaltaminte comoda si rezistenta deoarece merg foarte mult pe jos, plus ca poti avea probleme de sanatate de la incaltaminte de calitate indoielnica.

Apoi, e posibil cum spui tu, dar e posibil si sa dai peste oameni care se imbraca in branduri de nu stiu care si se comporta tot ca niste oameni decenti, nu materialisti, care isi pastreaza prieteniile cu oricine pentru ca asa vor, nu doar ca sa isi mentina un fel de statut inchipuit/aparent.Fiecare trebui sa stie cum sa isi aleaga prietenii in functie de multi alti factori.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Hainele simple le poti cumpara si de la magazine simple, nu musai de la second hand!

Adevaratii bogatani nu cumpara haine de marca cu eticheta sau numele pe ele, dimpotriva, haine simple FARA nici un feld e emgleme sau inscrisuri.

haina nu face pe om, ca toti cocalarii, interlopii si prostituatele au bani sa se imbrace cu asa ceva, dar asta nu-i face nici inteligenti si nici superiori, ci snobi si parveniti care se lauda cu ceva obtinut in santaj, prostitutie sau inselatorie.

| Violleta2022 a răspuns:

Doar un prost sau snob va pleca de langa tine daca nu esti imbracata cu haine de firma.

Un om inteligent, care te iubeste nu va fi niciodata interesat cu ce te imraci, atat vreme cat esti spalata si imbracata curat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da știi că mai există și alte haine între second hand si Gucci nu? Adică nu e nevoie de extreme.

| VoidEternal a răspuns:

Nu cumpar neaparat second hand, dar nu o sa ma vezi niciodata sa platesc "brandul" la o haina. Deci nu as da nici mort bani pe haine de la "Gucci".

Nu ma intereseaza nici macar cat negrul de sub unghie parerea celor care judeca alti oameni in functie de ce haine poarta. I don't give a flying f_ck despre ce crede lumea despre asta.

Întrebări similare