| Davidovski a întrebat:

Doresc şi eu să nu mai fiu timid în preajma persoanelor necunoscute de sex feminin. Sunt o persoană extrovertită în fire, dar când vine vorba de vorbit cu fete străine mă intimidez repede, mă bâlbâi, sunt "cringe", iar în 80% din cazuri sunt ignorat, lăsat cu "seen". Orice mic ajutor este de folos.

Răspuns Câştigător
| Bakugo a răspuns:

In primul rand trebuie sa incerci sa iti stapanesti emotiile. Fii barbat frate! Incearca din rasputeri sa iti infrangi teama. Incearca sa pari cat mai relaxat, sa privesti fata respectiva fix in ochi, vorbeste tare, fara pic de jena, deoarece daca vorbesti tare, dai incredere fetei respective, de obicei cei care vorbesc incet le cam insapimanta pe fete, crezand ca sunt niste ciudati. Dar daca vorbesti pe Facebook sau alta retea de socializare, iti recomand sa nu te deschizi din prima. Povesteste cat mai putin, dar amanuntit, nu o face sa iti cunoasca intreaga viata din prima sau a doua conversatie, incearca sa nu o plictisesti si sa nu o stresezi cu mesajele. Fetele urasc tipii stresanti. Sper ca te-am ajutat cat de cat rolling on the floor

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Viata este o selectie man, cei puternici merg inainte, cei slabi sunt doar spectatori lor, adica daca nu te vei schimba vei fi mereu un spectator

| Adry05 a răspuns:

Probbail te-ar ajuta daca ai iesi cu mai multe, te-ai obisnui sa fii in preajma lor si sa comunici cu el nu ti-ar mai fi asa greu cu timpul. Incearca sa participi la activitati unde vin majoritar fete si sa vorbesti cu cat mai multe.