Si eu am simtit candva *ca am pierdut ceva din mine*. Banuiesc ca a fost din cauza faptului ca ai sacrificat prea multe, nu ai obtinut rezultatul dorit si ai ramas fara speranta, de unde si acel gol. Ca ai luat la rand toate variantele care ti-au trecut tie prin cap in acel moment, si nici una parca nu a functionat.
Dar ideea asta ma ajuta: tu nu ai pierdut mare lucru, doar o persoana care nu te aprecia. Dar ea a pierdut pe cineva care chiar tinea la ea. Cati crezi ca o sa o faca?
Data viitoare, cand vine vorba sa fii singurul din relatie caruia ii pasa, renunta de la inceput si da-i papucii inainte sa o faca ea, asa, din mandrie. Daca era fata ok, nu te aducea in ipostaza de a fi nevoit sa faci sacrificii, sa oferi prea mult.
Daca vezi ca se distanteaza de tine, las-o sa se duca linistita. Ca, daca oferi mai mult in acest moment, ea o va lua drept recompensa si nu va inceta. Eventual, sa iei masuri din timp, sa-i spui sa-si revizuiasca atitudinea fata de tine, daca vezi ca o ia pe aratura.
Pai tu te tot gandesti la relatia aia, mai uita si tu de ea, gandeste-te la altceva cand iti amintesti, fa-i diverse activitati care sa-ti distraga mintea, gandeste-te ca nu merita din moment ce ea te-a tratat ca pe un nimic. O sa gasesti o alta tipa care sa merite.
Trebuia sa pui intrebarea la rubrica dragoste si sex ca sa pot folosi cuvintele adecvate dar sper sa intelegi ce zic.
Poate te`ar ajuta daca ti-ai imagina`o cu... lui in... ei.(rog moderatorii sa`mi scuze descrirea). Ai mai vrea`o?
Tu nu plangi dupa ea, tu plangi dupa efortul si timpul tau pierdut.Plangi pentru nesiguranta ta si comfortul care ti`l oferea ea.Asadar, tu plangi dupa niste lucruri pe care le poti gasi la oricine altcineva. Putin ironica situatia, daca ne gandim la cele 3 luni pierdute, timp in care ai fi putut rezolva adevarata problema si anume, nu faptul ca ea te-a inselat ci ca tu ai permis asta. Daca ea ar fi avut tot ce considera ca are nevoie langa tine, nu te`ar fi inselat.Si te rog sa fii atent aici, am spus "considera" si nu "dorea", este o mare diferenta.Intamplarea ta, trebuie sa o privesti nu ca pe o dezamagire ci ca pe o reala motivatie ca sa te imbunatatesti.Tu prin sacrificiile tale, care sunt aproape sigur ca le intuiesc, nu ai mai creat nici o provocare si ai facut`o sa profite de tine.Nu ai fost indeajuns de bun incat sa tii relatia legata si te`ai denigrat si mai mult prin actele tale. Fete si femei mai sunt o multime, nu te ingrijora.Ce ar trebui sa faci tu acum, este sa vezi unde ai gresit, sa te schimbi ca persoana intr`una mai buna si sa iesi iar la agatat.Nu va fi usor, probabil nici urmatoarele 10 nu vor fi ceea ce ti-ai dorit, insa eventual daca nu te lasi si continui sa inveti din greseli, vei da si peste cea buna. Pune mana si citeste cum sa te imbunatatesti, distreaza`te fara sentimente, citeste iar, invata ca fericirea nu este in persoana de langa tine, ea doar graviteaza in universul tau, iar daca tu iti creezi un univers indeajuns de puternic, atunci ea va ramane mereu langa tine. Imi cer scuze daca nu intelegi prea multe, incerc sa nu scriu romane, iar intrebarea ta cere un raspuns de tip roman pe care oricum sunt sanse foarte mici sa-l respecti pentru ca inca suferi aiurea acum.