anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! După ce termin liceu dacă termin rolling on the floor, îmi doresc să mă mut în Canada sau America SĂ ÎNCEP VIAȚA DE LA ZERO. Se merită să mă mut stiind faptul că părintii mei nu au și nu vor avea o situație financiar tocmai bună să mă întrețină și nu voi avea garanția că după ce termin liceu voi putea să mă angajez doar cu diploma de bac.
Adică risc cam mult făcând asta dar nici în România nu îmi surâde să stau. Aș vrea să studiez și să prind experiență în străinătate deoarece atunci chiar voi putea face ceva pentru mine si chiar pentru România dacă m-aș întoarce. Trăind alt mediu în afară pe cel care-l cunosți poți schimba multe. Totuși cred că nu voi putea face față în America sau Canada deoarece nu am o situație financiară modestă și nu voi putea să mă angajez să mă întrețin și să-mi plătesc studiile superioare. VĂ ROG să mă sfătuiți! E posibil să fi gresit categoria, scuzați-mă!

3 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Termina scoala si după te angajezi in străinătate sa câștigi bani mulți ca să ai de inceput pentru America dar iti trebuie viza si mai multe. Dacă ai pe cineva acolo. O sa iti fie mult mai ușor mutarea.

| goguPatent a răspuns:

Cu ce sa te sfatuim?
Sa obtii viza de emigrant in SUA nu e cel mai simplu lucru mai ales fara bani si fara loc de munca acolo.

| Ka0ru a răspuns:

Du-te la o facultate, invata bine, ia bursa, pleaca cu Erasmus un semestru sau un an in strainatate.