| cristimacheama a întrebat:

Salut TPU! După cum știți mâine începe școala iar eu voi merge fizic. No bun, să trecem direct la subiect. happy
Deci, la școală am un coleg care e genul ăla de copil care are 10 pe linie și e foarte respectuos cu profesorii dar cu ceilalți nu e DELOC. Mă rog, mă înțelegeți, un lingău. Copilul ăla tot face mișto de mine după aproape fiecare oră de matematică. De exemplu: O dată, a făcut la tablă ceva demonstrație ultrapitagoricotrigonometrică de grea la tablă și în pauză mi-a spus așa:
-Cristi, ai înțeles ceva din ce am făcut eu la tablă?
-Nu.
-Slăbuuuuuuuuuț!
Sau după o oră de matematică de la care era să plâng (dar nu am plâns) m-a întrebat cum mi-a fost ora, dar pe un ton răutăcios. Adevărul e că acest copil nu prea are prieteni (la școală) și mulți zic că e un lingău, ceea ce e adevărat. La ora de română trebuia să facem ceva afiș la orice ne dorim noi și el a făcut un afiș la un club de lectură și a scris că profesorul coordonator al așa-zisului "club de lectură" este profesoara noastră de română. Când a văzut asta, profesoara l-a felicitat. Sau de exemplu la ora de latină (profesoara mea de română e și profesoara de latină) trebuia să formulăm ceva întrebări pe baza unui text și colegul care întreba alegea pe alt coleg să răspundă. Și el m-a ales pe mine la răspuns. A formulat întrebarea zici că era ceva elev de clasa a XI-a. Și eu am căutat în text răspunsul dar la ce complicat a formulat întrebarea, răspunsul nu-l găsea nici dracu'. Și văzând că nu am găsit răspunsul profesoara a spus:
-Cristi, visătorul clasei noastre!
Toți au râs. Simțeam că se prăbușea un zgârie-nori pe mine.
Acum întrebarea e: Mâine mă duc la școală și va fi și el acolo și problema e că mereu vrea să stea cu mine chiar dacă se ia de mine. Ce să fac ca să-l evit?

Răspuns Câştigător
| Ciprian09 a răspuns:

Poate îl înțelegi tu greșit pe om.nu face ceva extraordinar, hai sa fim serioși! fii și tu mai tare pe situație, ai încredere în tine și totul o sa fie bine! poate ești un pic visător, cine știe.noroc și bafta!

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

De ce să-l eviți? Înfruntă-l! Glumește și tu cu el, nu te mai simți inferior când face glume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da soro da, bem bem

| LostForForever a răspuns:

E ciudată rău colegul asta al tău laughing) cică lingău laughing))

Evital sincer îți spun Lasă-l sa fie el ăla deștept tu stai cu colegi tai care te înțelegi tu cel mai bine si evita așa oamenii Lasă-l sa fie el ăla deștept și lingău laughing) ai grija de tine

| Dekle a răspuns:

Dar în ce clasa ești acum?

| cristimacheama explică (pentru Dekle):

Sunt în clasa a VII-a