| elenapwpdulce a întrebat:

dupa cum vedeti sunt noua...dar am o intrebare destul de dificila...acum 2 luni am intalnit un baiat pe care il iubesc din tot sufletul "dragoste la prima vedere"! laughing dar el este la distanta fata de mine vreo 40 km ..adica l-am cunoscut la o petrecere si cred ca si el ma iubeste cand am ajuns acasa de la petrecere tot vorbeam pe mess toata ziua pana acum o saptamana cand el mi-, a zis ca ma iubeste dar nu este sigur ca vrea sa fie cu mine (ii place viata de solo) si eu m-am suparat pe el si nu am mai vb dar mi-e dor de el ..si el nu mai imi trimite mesaje ce spuneti sa fac? sa ii trimit eu? mesaj pe mes? daca da ce sa ii spun? ( am 17 ani)si el

1 răspuns:
| UrbanGurlx a răspuns:

Pai. in primul rand esti fata, nu il cauta. Ai putina demnitate in tine totusi. De ce sa nu il cauti? Pentru ca ii place viata de solo si asta zice multe. Nu o sa fie ok daca el doreste altceva.Asa ca mai bine lasa trebuile asa cum sunt, daca el te iubeste asa cum zice el.te cauta. Daca nu te-a cautat, imi pare rau. Sunt multi baieti care se folosesc de cuvinte de genul asta precum te iubesc sau asa pentru a ajunge in alte parti si o sa mai intalnesti baieti asa.Doar ce poti sa faci, sa il atragi cumva inapoi prin poze sau ceva dar nu cere tu atentie..nu il cauta. sa nu pari disperata.