In primul rand, nu sta in "banca ta" (la propriu si la figurat) cand vine prin clasa. Spune.i "hei" de fiecare data cand il vezi, nu conteaza unde. Te va retine si chiar daca nu iti raspunde la inceput, odata si odata o va face. Asa ii atragi atentia cat de cat. Faptul ca stie toata lumea e o catastrofa la generala, dar in viitor ai sa vezi ca nu e mare scofala. Daca e si mai popular, se asteapta si el sa fie placut de fete. Important e cine ii atrage atentia. Imbraca.te dragut, si mai ales acum ca e scoala pe sfarsite, fara uniforma (in caz ca ai). La banchet de obicei nu cont daca ai vorbit sau nu cu el inainte. Eu am dansat cu un tip caruia nu i.am vorbit niciodata si a fost super. Chiar si cu baiatul se care imi placea am dansat si a fost ok, el a vrut. Petrecerea e petrecere. Important e sa zambesti si sa te simti bine mereu. La banchet, cand il vezi ca sta si nu danseaza, si mai ales nu pare obisit, spune i sa danseze. Persevereaza incontinuu pana vezi ca aproape il plictisesti (sper ca nu o sa fie cazul) si in cazul asta ii spui "bine" foarte vesela si dansezi cu altcineva (chiar si fete). Atunci o sa vada ca nu ai treaba neaparat cu el si o sa fie mai receptiv. Bafta.
Gusturile nu se discuta, deci poti fi cat de simpatica prietenoasa vrei tu, daca lui ii plac fetele reci, aia e, nu esti pe gustul lui.
Deci prin urmare nu-l poti face sa te placa.
Si un sfat pentru toti ce vor citi acest raspuns: Nu incercati sa mai controlati/manipulati persoanele pe care le iubiti, ori la acceptati cum sunt, ori treceti mai departe, daca incercati sa le schimbati si chiar daca veti reusi, veti observa ca persoana respectiva nu mai are nici o "sclipire" in ochii vostrii, isi va pierde tot farmecul, si prin urmare iubirea voastra fata de persoana respectiva se va risipi, asemenea si viceversa.
Noi, oamneii, suntem niste creaturi ciudate! Avem simpatii si antipatii si ceea ce ne place noua este posibil sa nu placa altora si viceversa.
Daca tu simpatizezi baiatul ala, este posibil ca el sa nu te simpatizeze, pentru ca nu simte asa ceva.
Chestia cu "simtitul" este inexplicabila si tine de personalitatea noastra, nu de ce vor altii sau mai ales cum dicteaza altii.
Deci, este pur si simplu decizia lui, daca te place ori nu, daca te simpatizeaza sau nu, mai ales ca acum stie ca-l placi, ar putea sa vina si sa-ti vorbeasca, daca simte ceva.