Dupa cum ti-a vorbit e cam clar ce trebuie sa faci..nu cred ca regreta ceva."lasa totul sa treaca si vezi ce/cine ramane"-
mai bine nu o mai cauti sau sa arati ca-ti pasa de ea
dupa aia o sa stie ca iti pasa de ea si sigur o sa-si bata joc iar
eu anul trecut eram o fire foarte agitata si voiam ca toata lumea sa faca cum si ce vreau eu.m-am certat cu o prietena din clasa si eu fiind sefa clasei mi-am luat aere si i-am pus pe niste prieteni sa nu mai vorbeasca cu fata aia
gen era asa
cine vorbeste cu ea, nu vorbeste cu mine
pot spune ca am impartit clasa in 2 tabere. apoi am aflat ca "prietenii mei" ma barfeau pe la spate cu fata aia. Am stat toata vara inchisa in casa si n am mai vrut sa vorbesc cu nimeni pentru ca ma incapatanam. apoi m-am refugiat in citit. m-am regasit pe mine in citit si am vazut ce persoana sunt. cititul m-a calmat si m-a maturizat. acum de cand sunt mai calma si-au cerut toti scuze de la mine si i-am iertat pentru ca trebuie sa ne iubim aproapele.
avem un caz aproape la fel. dar iti zic sincer ca fata aia nu trebuie iertata, e clar ca vrea sa scape de tine. stai cu oamenii care chiar tin la tine. sper ca te-am ajutat. Be happy
Nu trebuia să îi răspunzi cu aceeași monedă. Prin asta doar ii dai apa la moara, adică ii arati cat de mult te a durut ce ti a făcut ea. Si asta o sa i dea ei satisfacție iar pe tine in final nu te ajuta cu nimic