Estid estul de inalt la varsta ta, eu am aceiasi inaltime la 17 ani, dar ma rog sunt fata, asta nu conteaza. Dupa statistici esti perfect inaltimea-10 la tine e 70 de kg, acum depinde si cum arati, ai putea sa te apuci sa faci un sport ca sa iti modelezi corpul.Nu i ti fa griji de inaltime si eu eram extrem de complexata ca eram cu un cap mai inalta aproape de cat toti din scoala generala.
Esti inca tanar daca faci un spot o sa arati super mai ales ca esti inalt si nu o sa arati ca un sac cu muschi, o sa arati bine, acum nu e obligatoriu sa faci un sport anume, poti incerca si sala.
Nu chiar.....insa nu trebuie sa iti fi rusine de corpul tau dar dimpotriva sa il pui in valoare ca de exemplu poti fi un bun jucator de basket s.m.d(e ok).
70kg la 1.80 e cam la limita.un 75 era bun ..si sa ai atat la 13 ani este ceva ..nu e normal dar nici de rau nu cred ca este un Sfat:Baschet.
Ah mai luat cu 5 cm inaltimeda e destul de normal, eu am in jur de 1, 75 inaltime si 64 kg...
1. Esti muuuult prea inalt/a pentru 13 ani..inaltimea normala la 13 ani este cuprinsa intre 1, 56 cm-1, 60 cm.
2. Cu kilogramele stai bine
Daca esti baiat, se intelege dar eu am in clasa fete de 1, 75 care arata caraghios
anonim_4396 întreabă: