| rary112199 a întrebat:

este normal ca la varsta de 17 ani sa am 2 riduri pe frunte? Este posibil sa se formeze si de la expresia fetei? Mai am si cateva cosuri tot pe frunte dar banuiesc ca asta este normal la pubertate. Tin sa mai mentionez ca nu fumez. Multumesc si dau Funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt riduri de expresie, eu inainte stateam mirata cand ma dadeam cu mascara si asa mi le-am accentuat si la o comanda am primit serul asta in varianta mini, dupa 3 luni ridurile s-au estompat. Pare putin 5 ml dar m-a tinut cam 6 luni cu aplicare zilnica, aplicam si in jurul ochilor. Textura este una uleioasa initial, e nevoie de foarte putin, si dupa cateva minute se absoarbe in piele. Zona unde ai aplicat produsul se simte doar catifelata fara nici un efect uleios.

http://www.paulaschoice.ro/......m-5ml.html

Cosurile sunt normale daca nu te deranjeaza, daca vrei sa scapi de ele poti sa-ti iei o crema dermatocosmetica pentru pustule. Iti recomand Bioderma Sebium Global sau Ivatherm Akne-syt.

1 răspuns:
| GhostSpectre a răspuns:

Cel mai probabil nu sunt tocmai riduri, ci cum spuneai tu sa se formeze datorita expresiei fetei, cunosc multe persoane care patesc la fel dar nu e in neregula.