Daca tu consideri ca esti pregatit sa faci acest pas, doar fa-l . Asculta-ti inima. Sigur ea nu va face primul pas...
Sa nu ii spui ca o placi pe o retea de socializare. Mai bun e contactul vizual. Spune-i fata in fata. E normal sa ai emotii . daca la inceput zice nu, nu te speria, probabil e doar putin confuza ( mai ales daca e prima relatie)
.
Nu stiu daca sunt in masura sa te sfatuiesc, insa sper ca te-am ajutat . bafta :*
Nu e indeajuns sa cunosti o persoana in 2-3 luni pana cand nu mergi intr-o vacanta cu ea, eu asa stiu. Dar in fine daca vezi ca ea iti face ochi dulci si ca se inroseste cand vorbesti cu ea sa ii faci complimente atunci poate ca te place, dar nu poti sti niciodata ce e in inima unei fete.
Eu zic sa o inviti in oras sau la un suc astfel incat sa te mai gandesti daca chiar e fata potrivita.
Poti sa ii spui "te iubesc" in mai multe feluri:
-intalneste-te cu ea intr-un parc sau undeva unde sunteti numai voi doi si sa ii spui sincer
-la intalnire spune-i ce simti si sarut-o
Stiu ca e usor de spus si greu de facut dar daca nu ii spui acuma mai tarziu va fi prea tarziu crede-ma.
Bafta!
Buna!
2- 3 luni este o perioada destul de lunga iar parerea mea este ca poti sa faci acest pas doar ca trebuie sa o faci cu pasi mici. Nu poti sti daca ea are acelasi sentimente ca tine dar poate cu niste pasi mici poti afla. Incearca sa iesi cu ea afara sa vorbiti si o intrebi pe ocolite pentru ca eu cred daca ii vei spune direct poti sa strici o viitoare relatie sau o realtie de prietenie in cazul in care e nu simte nimic fata de tine. Oke deci asa cum am zis poti sa o intrebi pe ocolite dar trebuie sa ai grija ca ea sa nu isi dea seama ( ceea ce fetele fac normal). Incearca se mergi cu ea la un film sau o plimbare de seara in parc ceva linistit si romantic. Incearca sa o intrebi de ce e nu are sau de ce nu a avut o realtie ce o opreste? Si incearca sa intri mai mult pe tema asta dar nu sa exagerezi. Daca tot te decizi sa faci acest pas incearca sa faci special ceva ce e nu a facut niciodata sau sa fceti amandoi chesti copilaresti ca datul cu leganu sau mers la un picnic, sau o plimbare in parc pe timp de seara. Ea-i in acea zi si un trandafir pr care il poti da la inceput sau la sfarsitul seri ( cred ca ar fi bine daca ati merge pe timp de seara e cev mai romantic). Daca nu sti cum sa-i zici ce simti pentru ea scrie intro scrisoare ia r tu o poti da cu trandafirul la sfarsirea seri. Asta a fost tot. Sper ca te-am ajutat. Si nu uita gndestete bine pentru amtfel poti sa strici o proetenie. Mult succes in continuare. BAFTA! Iar daca mar ai intrebari poti sa le intrebi.