| MihaiAlexandru11 a întrebat:

Salut,tpu.Este un elev din scoala,care face mișto de mine pe unde ma vede, când trece pe lângă mine se da ca da cu pumnul.Adica,mai pe scurt este un elev problematic, eu având varsta de 15 ani, iar el 13 ani.El este mult mai scund fata de mine și slab.As alege sa-l rezolv odată,prin bataie,fiindcă dirigintele nu-i face nimic,a spus ca acel băiat e repetent,părinții la fel, dacă sunt chemați la scoala nu se rezolva nimic.Acel băiat nu se va potoli nici cu vorba.Pur și simplu se baga în seama, vorbește jignitor la adresa mea etc.Astept păreri.

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Raspunsul matur va fi intotdeuna sa iei legatura cu digirintele, superiorii sau parintii lui dar din experienta iti zic e egal cu 0, cand eram in liceu am avut 2 colegi in clasa terorizati atat de rau incat nu au mai venit la scoala de frica, si in alte clase erau multi care isi luau capace, nu spun ca violenta este raspunsul dar cateodata vine vremea sa fi barbat, nu trebuie sa ii rupi coastele dar arata-i ca nu ti-e frica daca vrei sa te lase in pace, 2 capace dupa ureche ii pot demonstra ca nu e loc cu tine, sa isi vada de drum.

| LisaJulie a răspuns:

Singura soluție este directorul scolii iar dacă băiatul respectiv se mai ia și de alții atunci cu siguranță te va asculta

| vatadezahar24 a răspuns:

Înțeleg ca ești supărat și frustrat de faptul ca nu se face nimic, dar soluția nu este bătaia pentru ca tu vei pica de vina pentru tot. Trebuie să mergi cu părinții tăi la directorul școlii, dacă nici așa nu se rezolvă trebuie făcută o plângere.

| Obrivka a răspuns:

Inteleg ca te supara si ca vrei sa l bati ca dirigu nu face nimic dar dupa o sa intri tu la belele chiar daca ala incepe. Daca mai ai 15 ani inseamna ca esti a 8 a probabil deci urmeaza sa intri la liceu (cred). Incearca sa rezisti pana atunci. Daca nu poți incearca sa nu l bati, doar sa l imbrancesti sau ceva, zic si eu.