| Katalinn699 a întrebat:

Eu acum vreo 1 saptmana jumate am "visat" o umbră in care daca se apropia de mine imi auzeam cum circula sangele si din ce ce mai repede, mi se ridica parul de pe maini si ma treceau fiorii încontinuu, incercam sa imi deschid ochii unu statea inchis nu puteam sa il deschid deloc, pe stangul cand il deschideam incet incet mi se ducea in colț..am zis ca e un doar un vis, m-am bagat sa dorm iar si aceeasi chestie..Nu am mai putut sa dorm pana la vreo 4:50 m-am bagat sa dorm si iar apare umbra aia..si atunci nu prea eram sigur ca e un vis..de atunci am inceput sa imi fac rugaciunea, am visat lucruri bune sa zic asa.Ieri mi-am facut rugaciunea si am zis sa nu mai apara umbra aia si sa visez ceva frumos.Ma culc pe la 22:30 si ma trezesc la 03:13 (prima faza cu umbra s-a intamplat pe la orele 03-04 si se zice ca e ora necuratului) nu am avut niciun fel de frica si m-am bagat sa dorm, nu am putut si am zis sa ma uit un pic pe Youtube cica.Se face ora 04:20 mă bag sa dorm si apare umbra aia.De data asta era mai slaba si inalta cam cat in tavan.La asta nu a fost atat de rau.Mi se inchideau ochii dar de frica nu voiam sa dorm.Pe la vreo 04:50 am zis asta e, nu ma mai opun doar inchid ochii si atat zic si facut. Apare umbra aia inchid ochii si se apropie la capătul patului, sta vreo 2 sec si dispare. După ce a dispărut eram amețiț si ma durea capul..si am zis ca dorm la 7.30 zis si facut nu mi-a aparut nimic..deci ce parere aveti despre asta? Credeti ca ar trebui sa sfintesc casa? Mi-e frică sa nu se apropie mai mult si poate raman dracu paralizat ceva laughing) in niciun caz nu e un vis adica sa "visezi" de atâta ori aceeasi chestie.In fine nu prea mai imi vine sa ma rog si niciodată sa merg la o biserică.Dau funda pentru cea mai tare parere happy

Răspuns Câştigător
| crilex a răspuns:

Tu adormi? Daca aceste lucruri le vezi intr-un fel de "vis", problema ta se numeste "Paralizie in somn". In cazul in care evenimentul se mai repeta te sfatuiesc sa nu te mai sperii, nu se va intampla nimic. Fa ti cruce cu limba n gura, doar limba se poate misca la paralizie in somn. Te trezesti dupa, te culci la loc. La un moment dat nu se va mai intampla. Mie mi-au aparut aceste probleme cu somnul imediat ce am cunoscut o fata, am fost cu ea impreuna 3 ani de zile, in astia 3 ani de zile am patit asta de minim 20 de ori. Dupa ce ne am despartit n am mai patit asta. Posibil sa fie o simpla coincidenta, n am idee. Te poti documenta pe internet mai mult.

0 răspunsuri: