anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am 16 ani si sunt indragostit de 4 ani de o fata care are 15 ani.Am fost colegi de scoala in scoala generala si de 2 ani nu am mai vazut-o.Eu nu am putut sa o uit si brusc acum doua luni m-a bagat in seama pe facebook.Am vorbit foarte multe si i-am spus ca o iubesc extrem de mult,pare ca ma place si ea dar ma tot refuza cu scuze penibile cand ii propun sa ne vedem.Ce pot sa fac ca nu o pot uita deloc si o iubesc teribil de mult, ma rog in fiecare seara sa o intalnesc si sa fim impreuna.Am inceput sa o ignor si sa nu-i mai scriu nici un mesaj sa vad daca tine la mine suficient cat sa-i pese si sa ma caute. Oare am luat decizia corecta? Ce pot sa fac ca ma doare capul zilnic cand ma gandesc la ea si la faptul ca nu stiu cum se va termina totul.Cum si ce ma sfatuiti sa fac? Sa ma chinui sa o uit sau sa insist pana la ultimele "puteri"? Jur ca o iubesc sincer si mai mult decat pe propria mea persoana! Ce este de facut?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu ai sa vezi ca totul va fi bine daca nu iti bati capul asa mult cu ea, gandeste-te la alta tipa nu mai sta cu gandul la ea.

| GeorgyGirl a răspuns:

Imi plac mult povestile de dragoste dar a ta e trista din pacate.imi pae rau... sfatul meu este sa vorbesti serios cu ea nu lasa asa sa se intample de la sine ca poate te indrageste si ea dar are un motiv important si daca o ignori poate se supara si mai rau faci. mai bine discutati si daca te va dezamagi raspunsul ei imi pare rau asta e o sa o uiti intr-un final...nu zic ca iti va fi usor pentru ca asa e dragostea si eu am suferit pentru un baiat de 3 ani si inca nu l-am uitat si sunt nopti si zile la rand cand ma gandesc doar la el.bafta!

| MamaNegri a răspuns:

Intreab.o de ce nu vrea sa va vedeti sa fiti impreuna! Poate are un motiv important. Tu trebuie sa o intrebi si sa o asculti nu sa nu o mai bagi in seama. Ai procedat gresit. Se vede ca o iubesti cu adevarat. Spune.i si ei ce ne spui noua!

| MamaNegri a răspuns:

Fa.i o surpriza. Du.te la ea fara sa o intrebi. Da.i flori cadouri. Insista.

| Nana13HopeAndSucces a răspuns:

Daca o iubesti asa sincer cum zici, lupta, nu te lasa. Intreab-o de ce te respinge, nu o ignora. La cat de scurta si plina de dezamagiri e viata asta, n-are rost sa pierzi o iubire ce ai pastrat-o cinci ani din orgoliu sau din teama sau altceva. Dragostea nu are limite sau reguli, cand iubesti, uiti de varsta, de rusine, de prejudeca4i, de teama, de orgoliu, de gura lumii, de orice si risti, incalci regulile, te faci de ras, toate ca sa poti iubi. Luptand pentru dragostea ta, ai doua variante: fie va iesi o relatie frumoasa din asta, fie vei gasi o alta fata. Dar, pana in momentul in care una din astea se intampla, lupta nebuneste pentru iubirea ta. Trimite-i in continuare mesaje, spune-i ce simti, fii sincer maxim. Mult succes, fii curajos.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Nana13HopeAndSucces):

Dar duminica seara i-am spus sa imi de-a numarul ei de telefon ca sa discutam si mi-a spus ca se uita la un film acum si nu are timp dar imi va da numarul cand imi cumpar telefonul meu nou pentru ca pe cel vechi l-am spart si era vorba sa o sun de pe telefonul altcuiva.Eu i-am spus ca nu sunt nici eu prost si ca nu stau sa ma rog de ea si cu asta am incheiat discutia.Acum imi este si frica sa ii trimit alt mesaj, nici nu stiu ce sa-i spun si de asta voiam sa o las pe ea sa imi trimita prima.Si pana acum am tot invitato sa ne intalnim dar a gasit niste scuze penibile.Tu cum zici sa fac? ca nu stiu cum sa mai fac cu ea.

| madalinagiulia a răspuns:

Pai daca o iubesti incearca sa o faci sa inteleaga si daca tu o sa o innebunesti sa va vedeti ea o sa zica: ce disperat si trebuie sa astepti sa te caude ea mai devreme sau mai tarziu...