| TakotaKun a întrebat:

Salut, TPU. Eu am avut un prieten, nu ii spun numele. Faza este ca anul trecut, de Revelion m-am certat cu el din simplul motiv ca nu am vrut sa pun cu el bani sa ne luam artificii. Si a inceput sa ma faca taran si tot asa iar acum tot el comenteaza ca de ce nu vorbesc cu el si asa. Nu asta e problema cea mai mare, as vrea sa stiu cum sa fac sa nu ma mai bage in seama sa nu ma mai caute. Ca deja e enervant, vine la geam ma striga, vine la usa ma suna si asa si sa zic sincer m-am saturat sa o pun pe maica-mea sau bunica-mea sa ii zica ca nu-s acasa. Ceva sfaturi?
Fara sfaturi de genul lasa ca trece si asa ca nu e prima oara cand face asa si chiar m-am saturat mai ales ca a inceput sa zica si de familie si asa. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Salut! Trag concluzia ca sunteti copii amandoi.Ii spui direct sa nu te mai caute si sa nu mai discute cu tine ca nu vrei sa ai de aface cu oameni de teapa lui. Daca era adult pricepea demult ca nu il vrei prin preajma ta si se retragea frumusel dar asa trebuie sa-i spui in fata ca sa bage la cap.Ti-as spune cu propriile-mi cuvinte ce sa-i zici dar probabil as fi banat pentru limbaj laughing))) Tine minte, direct si fara remuscari laughing Bafta!

0 răspunsuri: