La 1.73 nu esti mic. Cunosc baieti de 1.60 cu prietene.
Cat despre partea cu saracia, tu imi amintesti de o gluma care suna cam asa: "Te rog Doamne, fa-i pe toti prietenii mei grasi, ca sa nu mai fiu eu singurul gras dintre ei". Ii blamezi pe altii care sunt "infometati dupa avutii", insa in acelasi timp te plangi ca nu te-ai nascut intr-o familie instarita. Prin urmare, nimeni nu ar mai trebui sa aspire la un trai mai bun, ca sa te simti tu mai bine in pielea ta.
Parerea mea este ca problema ta nu este nici inaltimea, nici saracia. Sunt altii care o duc mai prost decat tine financiar vorbind si tot reusesc sa isi faca un trai decent si sa fie fericiti cu ce au. Problema ta este negativismul si faptul ca pui responsabilitatea fericirii tale pe spatele altora. Sau in fine, pe spatele altor cauze exterioare. "Cauza nefericirii mele este inaltimea". "Cauza nefericirii mele este starea modesta a parintilor" etc.
Nu ești deloc mic de înălțime, ești doar slab psihic și i-ai lăsat pe ceilalți să te descurajeze. Oricine are o speranță. Ar trebui să îi tratezi cu indiferență.
Pe dracu.Am 1.71~ si in viata mea nu am auzit cineva sa ma critice pentru inaltime.Ai dat numai de lungane de 1.85 sau?