| IoanaGabby22 a întrebat:

Salut,TPU.Eu prietenesc cu un prieten foarte bine, iar noua amindurora ne plac filmurile anime.Stiti,vreau sa am cu el relatii de dragoste,dar imi e frica sa pierd prietenia,adica probabil greu ma intelegeti,dar cred ca stiti ca dragostea are si un sfirsit pina la urma, iar imi e frica ca daca ne vom desparti si vom ramine prieteni, eu no voi avea acele sentimente pe care le-am avut. Poate imi spuneti ce sa fac, FUNDA.

3 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Oh, frate, m-am chinuit să traduc ce scrie aici! Scrie și tu mai corect, altfel, să nu te miri că nu vei primi nici un răspuns concret la întrebarea ta!
Nu văd care e marea problemă aici, îți place de tip, nu? Atunci eu cred că ar fi bine să-i spui sentimentele tale pentru el, sau ce, ți-e frică de un refuz?

| motan444 a răspuns:

Mai bine sa plangi ca ai iubit pe cineva decat sa plangi ca nu ai iubit deloc
poate o sa fie sufletul tau pereche

| Blackrose101 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui ca il placi.Niciodata nu se stie daca ajungi sa te indragostesti de o persoana de care doar ti.a placut la inceput. Daca va despartiti si ramaneti prieteni ti se va parea putin ciudat sa stai cu el, dar macar vei stii ca tu ai riscat pentru iubire.