| claudiu123 a întrebat:

Eu si familia mea tocmai asteptam ca bunicul meu ( tatal mamei ) sa se duca pe cealalta lume dupa o lupta crancena cu o boala incurabila ( cancerul la stomac ) si nu pot trece peste, el este asa de abatut si suparat. Zice ca mereu isi vedea noaptea parintii, dar acum nu vor sa vina sa il ia, este suparat ca o lasa pe bunica singura ( asta ii este cel mai greu ) sad
Acum ca l-am pierdut pe el... As vrea sa am grija de restul familiei sa ramana sanatosi si cat mai uniti, iar mama mea fumeaza incontrolabil crying ( cam 1 pachet pe zi ), dar nu se poate lasa. Si am vazut atatea cazuri de cancer pulmonar si tin la ea mai mult ca la orice pe lume, deci imi puteti spune ce sa fac ca sa se lase de fumat. Ea nu s-ar lasa pentru nimic in lume, dar trebuie sa incer sa o fac sa se lase sad Ea vrea sa se lase, dar nu poate, a incercat de atatea ori, dar fara succes. Va rog, sunt distrus... Dati-mi un raspuns bun urgentsad

Răspuns Câştigător
| se7en_7921 a răspuns:

Tu trebuie sa te concentrezi la viitor. Moartea e ceva biologic. Chiar daca vei plange, toti murim intr-o zi, mai tineri, mai batrani, de boala sau prin accidente. Trebuie sa te gandesti ca ti-a fost mult mai usor sa stii ca iti va pieri bunicul decat daca ar fi plecat dintr-o data. Gandeste-te ca ti-ai putut lua adio si toate aceste aspecte conteaza. Gandeste-te la cei ce si-au pierdut dragii si nici macar ramas bun nu a fost. Iar de mama ta iti zic ceva. Nu mai asculta tu ce se zice la tv si pe net, nu se moare de fumat chiar asa usor precum pare. Un pachet de tigari nu e exagerat de mult pentru un fumator. E normal pentru un fumator notoriu. Nu e voie sa iti bati capul cu asa ceva. Fiecare dintre noi avem liberul arbitru si nu putem controla noi mintile altora. Trebuie sa te gandesti ca va fi bine si asa va fi. Succes in continuare si relaxeaza-te.

2 răspunsuri:
| claudiu123 explică (pentru se7en_7921):

Multumesc... intr-adevar un raspuns bun...Merci din nousad

| funky7up a răspuns:

Cam asa mi s-a intamplat si mie numai ca in cazul fumatului era tata, dar am discutat impreuna cu mama si sora cu el si acum numai fumeaza deloc! Deci ar fi bine sa discuti cu ea mai intai!