| Geanin a întrebat:

Eu sunt de la tara. Am 13 ani! Si sunt o fire sociabila dar am un regret enorm. Nu stiu sa merg pe bicicleta. Nici nu ma preocupat dar acum regret, nici parintii mei nu m-au sustinut. Eu ori cum stau intr-un loc in care nu prea am colegi de varsta mea.
Si aceasta problema ma facut gen sa fiu mai indepartat pentu ca prieteni mei merg numai cu bicla. Eu nu am nici vecini adolescenti sau copiii. Si cei mai apropiati sunt la 1 km departare. Eu nu stiu ce sa fac ca di daca ma duc la ei ei merg cu bicicleta si eu stau ca prostu. Si ce sa fac? Ce sa fac? Sa ma mut ca ori cum vreau sa ma mut la un liceu bun in capitala. Mai au parintii mei o grasoniera in capitata pe care o pot vinde dar nu stiu sa ma mut sa mai astept. Dar eu ma inteleg cu priteteni dar acest lucru ma desparte. Dar nici ei nu au telefoanele activie pentu ca (o sa zic de tei mai apropiati ) :
1)Are telefonul sticat si maica-sa e mereu la serviciu si nu prea am cand sa il sun
2) Il pun parinti mereu la munca si nu prea il lasa sa vina la mine sau eu la el!

3)I s-a sticat telefonul, nu stiu numerele de telefon la parinti lui si nu ii mai ia telefon pentru ca i-au cumparat laptop si nu are nici net sa vorbesc cu el pe facebook sau skipe.

Deci ce sa fac? In afara de ei. Cei lalti stau numai cu bicla si nu pot sa tin pasul cu ei. Sa stau cu ei.

Eu sincer sunt o persoana sortiva dar am acest defec. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Risca pentru a castiga.

| CrissyBlue a răspuns:

Sa fiu sincera e destul de greu, nu cred ca te ajut chiar atat de mult... cateodata trebuie sa risti, nu poti sta toata viata sa te intrebi ce s-ar fi intamplat daca face-ai aia sau aia sau aia, daca te vei muta la Bucuresti, trebuie sa stii ca la scoala la care te vei muta s-ar putea ca, copii sa se poarte urat cu tine pentru ca tu ai zis ca esti de la tara, dar e si o posibilitate sa iti gasesti prietenii adevati dar, dar, trebuie sa te gandesti bine daca vrei sa iti lasi in urma prietenii si daca vei suporta tot ce te astepta acolo, tu decizi...

| Ionutz_Tinc_1994 a răspuns:

Uite iti zic eu cum am invatat sa ma dau pe bicicleta, mai ales ca esti de la tara, ai si un avantaj nu este aglomeratie. uite ce am facut eu mam urcat pe bicicleta si m-am tinut de un gard si exersam intruna tinanduma de gard si in 2 zile am reusit :X sper sa te ajut bafta.