anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU! Fără răspunsuri în bătaie de joc, vă rog!

Săptămâna viitoare urmează să rămân singur acasă cam 3-4 zile.

Problema e că mi-e frică să fiu singur când e întuneric (da, mi-e frică de întuneric).

Când părinții erau acasă, chiar dacă stau singur în cameră, nu am probleme noaptea, pentru că știu că părinții sunt acasă, dar acum, mi-e efectiv frică.

Inițial, mă gândeam să îmi chem iubita să stea cu mine, dar părinții ei nu sunt de acord (chiar dacă amândoi avem 18 ani), prieteni nu am.

Ce ar trebui să fac să scap de frica asta?

7 răspunsuri:
| GraniniCuPiersica a răspuns:

Aprinde toate luminile din casa uitate la un film invita niște prieteni de și tai pe car ai încrede in ei cu Adevărată

| Fiorella00 a răspuns:

Am 18 ani și îmi este la fel de frică de întuneric. Cea ce utilizez eu pentru asta este un bec de noapte ce nu consuma mult curent, îl las toată noaptea în priză și am rezolvat-o. Mai poti sta si cu veoza(chiar dacă tind să consume mai mult). Stai linistit și profita de timpul singur.

| Violleta2022 a răspuns:

Aprinde lumina pe hol si dormi cu usa deschisa la dormitor.
In felul acesta ai lumina difuza in dormitor si nu ai motive de speriat.

| isemilia a răspuns:

De ce nu faci un apel video cu iubita ta noaptea? Poate te ajuta sa stii ca, desi nu fizic, ea e acolo. Daca nu, dormi cu o lampa de veghe. Poti si cu luminile aprinse, insa consumi mult.

| Catrice a răspuns:

Ia-ți și tu un animaluț, un prieten.happy

| florinpubg69 a răspuns:

Varule ce a mai eficienta metoda nu stiu la mine a fost sa ma inchid in camera unde dorm, si sa inchid usa, si sa am deja toate lucrurile de care am nevoie gen apa etc. si stai acolo pana dimineata laughing

| ZeroȘapteOpt a răspuns:

Te obosești ziua cu treaba și cu o ora înainte de somn bagi un pahar de ceva alcool, mananci bine, faci un duș fierbinte și direct în pat la nani când afară abia se mai zărește un pic de lumină. Și dormi toată noaptea fără probleme. Pui ceasul să te trezească a doua zi la prima ora și tot așa pana vin părinții acasă. E cel mai bun sfat, cred, pentru a nu mai face nopți albe.