| GL88 a întrebat:

Salut TPU
fratele meu avea o cartela de Orange care na mai incarcat-o din ianuarie din cauza ca isi luase alta.
Iar azi a trebuit sa o bage iar in tel ca avea nevoie de un numar de acolo si cand incercam sa sun pe numarul ala mereu suna ocupat.
Ore din ce cauza? ori era expirata cartela? ori vorbea de pe numarul ala?

5 răspunsuri:
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Verifica semnalul. nu stiu cum se face dar anul acesta majoritatea oamenilor au trebuit sa isi schimbe cartela din cauza ca cica se demagnetizeaza, adica pica semnalul. daca ai semnal atunci se poate ca acel numar sa fie intr-adevar ocupat saaau poate cel care are acel nr de tel si-a blocat toate apelurile numerelor necunoscute si astfel iti da mereu ocupat

| GL88 explică (pentru Lost0in0your0memories):

Pai si nu se poate sa fie expirat numarul?
ca din ianuarie na mai bagat cartela nu a mai incarcat-o deloc
cand sun pe numarul ala suna mereu ocupat iar cand sun pe numarul meu care tot din decembrie ianurie na mai fost incarcata spune ati apelat numarul cutare.
Asta nu inteleg

| Lost0in0your0memories a răspuns (pentru GL88):

De ce nu mergi la cei de la Orange, ei vor verifica si iti vor spune ce se intampla cu cartela si daca e expirata cred ca o poti recupera de la eihappy

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

Perioada de gratie in momentul achizitionarii si initializarii unei cartele SIM PrePay este de 365 de zile. Ulterior, pentru a prelungi cu 240 de zile perioada de gratie a contului este necesara o reincarcare. La expirarea perioadei de gratie, accesul la Serviciile PrePay este complet restrictionat, iar cartela SIM PrePay devine inutilizabila.

De asemenea, daca numarul tau se afla inca in perioada de activitate sau in perioada de gratie, este posibil ca SIM-ul sa fie defect si sa necesite inlocuire cu unul nou la cel mai apropiat Orange Shop.

In cazul in care vrei sa efectuam verificari suplimentare, te rugam sa ne spui numarul tau de telefon printr-un mesaj privat, iar noi vom reveni cu un raspuns.

O zi buna,
Orange Helpers

| AiEnmaYuuki a răspuns:

Probabil vorbeape numarul ala.Asta ar trebui sa fie. Daca cartela ar fi expirata iti zice abonatulorange nu e disponibil.Incearca sa mai suni(si daca nu reusesti exista si posibilitatea sa ii fi blocat numarul, persoana al carui numar vrea s il sune poate sa ii blocheze numarul si atunci suna mereu ocupat)Baftawinking