| Zorok a întrebat:

Fumez de 2 ani de zile cam cate 1-4 tigari pe zi,sunt zile in care nu fumez deloc din motive foarte stupide gen:mi-e lene sa-mi iau tigari,uit,n-am bani laughing, etc.Cum de nu simt dependenta aia de nicotina.Am stat maxim 2 saptamani fara sa fumez.De ce nu simt dependenta de tigari.

PS:Nu vreau raspunsuri de genu:Lasa-te cat mai poti, etc.Nu ma intereseaza parerea altora.Asa cum altii dau 300 de euro pe o curea sau cum dau 1500 de euro pe un telefon, asa pot sa dau si eu 17 lei pe un pachet de dunhill albastru (pentru cunoscatori),este alegerea mea si ii rog pe "ingerii" aia care se gandesc la sanatatea mea sa se gandeasca si la alte probleme globale, nu numai cea a fumatului. happy

5 răspunsuri:
| Sp3D a răspuns:

Eu nu stiu raspunsul la intrebarea ta, dar daca vei dori sa scapi de aceasta problema eu stiu cum.
Aprinde o tigara
Bagati-o in fund
Bagati-o inapoi in gura
Gata. Fumatul se va asocia cu gustul rahatului dumneatale

| Deaad a răspuns:

Pentru ca fumezi putin.
Nicotina nu e ca heroina.
Fumeaza minim juma de pachet pe zi timp de inca un an si se va instala dependenta fizica.

| Zorok explică (pentru Deaad):

Caaat? Cine fumeaza 10 tigari pe zi?

| Zorok explică (pentru Sp3D):

Multumesc de raspuns, voi incerca happy

| Violleta2022 a răspuns:

Este chiar problema ta cat fumezi, de ce fumezi, cati bani dai si cand ai chef sa-ti cumepri ori nu tigari, pentru ca pe noi NU ne intereseaza asta!
Singurul lucru care ti-l putem spune aici este: FUMATUL POATE CAUZA CANCER PULMONAR!
Dar alegerea si decizia de a fuma, este tot a ta!
Crede-ne ca nu ne pasa la ce te gandesti tu, la cati bani cheltui tu, daca te lasi ori nu te tigari, daca vei face in viitor cancer, asta este doar problema ta, decisa in urma dorintei tale.
Noi nu-ti putem face binele cu forta si nici nu intentionam, deci, stati linistita ca nu-ti interzicem sa fumezi!