Sa stii ca daca esti baiat nu conteaza daca te vei barbieri toti vor rade pentru ca o sa zica iauitel si pe ala se barbiereste de la varsta asa mai bine lasati.o adica eu am prt care din clasa a6-a au mustata si nimerni nu le.a zis nimic dar unu care tot asa avea din clasa a 6-a se barabiereste si toti rad de el. dar daca te deranjeaza atat de tare poti lua un prosop si sa il freci de mustati si firele vor incepe sa cada dar vezi ca asta se va intampla greu. inca o chestie daca colegi tai vor rade sau vor zice ceva jenanta tu te poti duce la parinti tai si sa le zici ca toti au ras de tine si ca acum iti e rusine sa mai dai ochii cu ei. sper ca te.am ajutat succes.
Unii baieti se dezvolta mai repede decat altii. Daca ti se pare ca arata inestetic, rade-o.Parintii tai ar trebui sa realizeze ca nu exista o varsta potrivita/indicata pentru a-ti rade mustata.Atata timp cat creste, o razi, e foarte simplu."Ai voie" sa te razi cand simti nevoia.
Iați o lamă gilette si ascunde-te intr-un canal puturos unde te poti rade si la coa*e
Si eu sunt in clasa a 7 a (sunt fata...) am 2 colegi carora le-a crescut mustata si e foarte normal. Nu e chiar asa rau si unor fete chiar li se pare atragator deci nu te rade!
xyzzzzzzzzzzzzz întreabă: