Bună.
Eu nici concediu nu mi-am luat pe anul acesta!
Tu ești un fericit/o fericită că ai avut vacanță, fără grijă, stres, etc.
Succes la școală și să mergi luni la deschidere.
Pa, pa.
Hm...cine vrea la scoala? dar trebuie...de la inceput ca fiecare esti cu gindul la vacanta,la distractii,soare,vara etc si e clar ca nu prea ai chef de scoala.Dar te obisnuiesti pina la urma,si apoi-la scoala e mai interesant din unele puncte de vedere,adica colegi,din nou distractii,sotii, pai in general e interesanta scoala, numai ca fii atent sa nu prea te lenevesti
Asa am zis si eu priamadata...dar acum daca ma gandesc mai bine...eu ma duc la scoala doar pentru prieteni si pentru pauzee
Sincera sa fiu eu nu m-as duce dar cum ai spus si tu e obligatoriu (daca nu minti ca esti bolnav:-))).Mai ales ca acum la sf vacantei e distractia la MAXIM>
Heii. Buna. Stii, chestia asta cu dusul la scoala.sincer vorbind, nimeni nu s-ar duce. Dar nu avem ce face pentru ca, dupa cum spui si tu, este obligatoriu. Asa ca hai sa vorbim si despre lucrurile frumoase:
- cand te duci la scoala te reintalnesti cu colegii/ prietenii si petreceti mai mult timp impreuna
- inveti lucruri noi, iar unele sunt chiar interesante sau folositoare
- eu am trecut a9a si sunt foarte curioasa sa cunosc oameni noi, sa-mi fac prieteni, etc.
Eu cred ca scoala nu inseamna numai stres, teste, teze, profesori exigenti si din astea. Priveste si partea buna a lucrurilor!:*
anonim_4396 întreabă: