| AfroBă a întrebat:

Gata s-a dus si vara asta. ce rau imi pare, nu am nici un chef de scoala. Voi va-ti duce la scoala? Eu sincer sa spun NU dar este obligatoriusad
Funda.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Eu nici concediu nu mi-am luat pe anul acesta!
Tu ești un fericit/o fericită că ai avut vacanță, fără grijă, stres, etc.
Succes la școală și să mergi luni la deschidere.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| Dina a răspuns:

Hm...cine vrea la scoala? dar trebuie...de la inceput ca fiecare esti cu gindul la vacanta,la distractii,soare,vara etc si e clar ca nu prea ai chef de scoala.Dar te obisnuiesti pina la urma,si apoi-la scoala e mai interesant din unele puncte de vedere,adica colegi,din nou distractii,sotii, pai in general e interesanta scoala, numai ca fii atent sa nu prea te lenevesti happy

| DozeCuVisse a răspuns:

Asa am zis si eu priamadata...dar acum daca ma gandesc mai bine...eu ma duc la scoala doar pentru prieteni si pentru pauzee happy

| oMycutzzaVrajitoare a răspuns:

Sincera sa fiu eu nu m-as duce dar cum ai spus si tu e obligatoriu (daca nu minti ca esti bolnav:-))).Mai ales ca acum la sf vacantei e distractia la MAXIM> tongue

Răspuns utilizator avertizat
| rosesonfire a răspuns:

Dabea astept sa inceapa scoala happy

| strayforlove a răspuns:

Heii. Buna. Stii, chestia asta cu dusul la scoala.sincer vorbind, nimeni nu s-ar ducelaughing. Dar nu avem ce face pentru ca, dupa cum spui si tu, este obligatoriu. Asa ca hai sa vorbim si despre lucrurile frumoase:
- cand te duci la scoala te reintalnesti cu colegii/ prietenii si petreceti mai mult timp impreuna
- inveti lucruri noi, iar unele sunt chiar interesante sau folositoare
- eu am trecut a9a si sunt foarte curioasa sa cunosc oameni noi, sa-mi fac prieteni, etc.
Eu cred ca scoala nu inseamna numai stres, teste, teze, profesori exigenti si din astea. Priveste si partea buna a lucrurilor!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu tine tiristu