anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

wave
Ce fel de fete le plac baietilor? Eu stiu o fata cu 8 zile mai mica decat mine care a fost cu multi baieti mai mari si eu doar cu 1.Desi eu stau la etaj cu cei mai mici oare de asta?
Sau de ce eu nu sunt impreuna cu nimeni?
Si asa fostul m-a parasit pentru fata respectiva.sad
Dc? Am auzit ca ea nu invata bine.

5 răspunsuri:
| User a răspuns:

Daca ai sta la parter ai avea sanse mai mari. Asa...

| rey a răspuns:

Depinde ce esti dispusa sa faci pentru eiwinking
Daca tu doar ii saruti si cu ea fac ce vor, logic vor fi cu ea dar o perioada scurtaoh go on doar cat sa se distreze.
Eu sunt de parere ca nu pierzi nimichappy.

| happy_7964 a răspuns:

Baietii tin mult cont de cum se poarta o fata. Nu prea mai vor asa multi fete dragute, destepte, frumusele si timide. Vor fete tupeiste si de preferabil si cu cel putin 2 kg de fond de ten pe fata. Lasa-i in pace. Daca ar fi suficient de buni (din toate punctele de vedere) incat sa merite o fata adevarata, atunci cu siguranta nu ar respinge-o.

| Ingerasull99 a răspuns:

Acuma depinde si de baiat, uni vor sa vada ce au in cap fetele si dupa sa fie impreuna cu ele, dar alti urmaresc doar fizicul.Deobicei nu ma iau dupa ce este in jurul unei fete.

| Daianaa a răspuns:

Poate e mai indrazneata sau se baga in seama cu baietii. vrea sa se faca remarcata si e comunicativa (cred) si de asta o plac baietii.Baietilor nu le plac neaparat fetele cuminti. le plac cele care arata bine si cu care se simt bine in sensul ca au simtul umorului si chestii din astea.