| ღmrsღCєsarionღ a întrebat:

wave.
Prietena mea cea mai buna are un iubit, care lucreaza la un magazin cu mama lui (prientena mea are 15 ani si el 16).
Ma deranjeaza faptul ca sta toata ziua la el, si ma cam evita sad.
Apuc dimineata sa stau putin timp cu ea, pana vine el.
As vrea sa-i spun ca ma deranjeaza, dar nu vreau sa o jignesc sad.
Ce ar trebui sa fac?
Dau Fundahappy

Răspuns Câştigător
| KenVyQ a răspuns:

Las-o sa isi faca damblaua si isi va da ea seama.Nu e o chestie infinita doar de moment si isi va da seama ca ii evita pe toti.S-ar putea intampla asta cat mai devreme sau doar la o despartire dar daca nu esti genul care sa astepte in dimineata aia cat petreci cu ea spune-i sub o forma cat mai politicoasa si draguta si las-o sa se gandeasca. Sper ca te-am ajutat. Funda?:X

5 răspunsuri:
| alleALLEaddaADDA a răspuns:

Hmmm...parerea mea esste ca ar trebui totusi sa-i spui. Daca ii spui cu grija nu o vei jigni. Dar daca tot nu crezi ca e bine asa oti sa-i spui in gluma sa vezi ce zice. Sper ca te-am ajutat. :* Si multa bafta!

| Tarabuţă_Iulia's_1998 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa ii zici, daca iti este o prietena adevarata va petrece timp si cu tine.

| NimenixD a răspuns:

Am fost într-o situaţie asemănătoare. Nu i-am spus nimic deoarece ştiam că nu îi va pica bine.
Am lăsat-o cu el, iar când s-au despărţit, ea m-a a început să mă caute. Atunci mi-am dat seama că nu era aşa prietenă bună laughing).
Poate la tine e diferit. Dacă o consideri "bff" spune-i şi poate se rezolvă problema.

| Sclipiciii a răspuns:

Stiu sentimentul laughing. Eu zic sa ii zici, cu siguranta nu o va deranja.In orice caz tot la tine sa va intoarce ca doar na....se vor desparti candva si tu va trebui sa ii fii aproape.

| Adry05 a răspuns:

Nu prea ai ce să faci. Aşa e cu dragostea asta, până îi trece, nu o mai prea poţi avea ca înainte. Încearcă şi tu să te duci să stai cu ei, şi dacă nu merge, atunci găseşte o altă persoană cu, care să-ţi petreci timpul când ea este plecată. Nu-i spune că nu-ţi convine, ai şansa s-o pierzi de tot.