Las-o sa isi faca damblaua si isi va da ea seama.Nu e o chestie infinita doar de moment si isi va da seama ca ii evita pe toti.S-ar putea intampla asta cat mai devreme sau doar la o despartire dar daca nu esti genul care sa astepte in dimineata aia cat petreci cu ea spune-i sub o forma cat mai politicoasa si draguta si las-o sa se gandeasca. Sper ca te-am ajutat. Funda?:X
Hmmm...parerea mea esste ca ar trebui totusi sa-i spui. Daca ii spui cu grija nu o vei jigni. Dar daca tot nu crezi ca e bine asa oti sa-i spui in gluma sa vezi ce zice. Sper ca te-am ajutat. :* Si multa bafta!
Eu te sfatuiesc sa ii zici, daca iti este o prietena adevarata va petrece timp si cu tine.
Am fost într-o situaţie asemănătoare. Nu i-am spus nimic deoarece ştiam că nu îi va pica bine.
Am lăsat-o cu el, iar când s-au despărţit, ea m-a a început să mă caute. Atunci mi-am dat seama că nu era aşa prietenă bună ).
Poate la tine e diferit. Dacă o consideri "bff" spune-i şi poate se rezolvă problema.
Stiu sentimentul . Eu zic sa ii zici, cu siguranta nu o va deranja.In orice caz tot la tine sa va intoarce ca doar na....se vor desparti candva si tu va trebui sa ii fii aproape.
Nu prea ai ce să faci. Aşa e cu dragostea asta, până îi trece, nu o mai prea poţi avea ca înainte. Încearcă şi tu să te duci să stai cu ei, şi dacă nu merge, atunci găseşte o altă persoană cu, care să-ţi petreci timpul când ea este plecată. Nu-i spune că nu-ţi convine, ai şansa s-o pierzi de tot.