anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

wave Sunt cu cea mai buna prietena la mine acasa si ne plictisim.Afara ploua.straight faceCe am putea face? Va rog fara idei de genu:calculator, televizor etc. chestii >interesante.: Funda la cele mai multe ideii si vot la toate celelalte raspunsuri!winking

Răspuns Câştigător
| SMA a răspuns:

Faceti maratonul filmelor, aranjati'va locul unde stati sa vizionati plin de perne, popcorn, tot ce trebuie, sau faceti karaoke.

6 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

--> Da`ti o petrecere! (ar fi interesant sa faceti ori o petrecere normala, ori o petrecere in pijamale numai cu fete ).

---> Eu asta am facut cu prietenele mele si ne-am distrat foarte mult! Puteti sa vorbiti chestii despre fete, sa va machiati, sa va imbracati aiurea, sa ascultati muzica, sa va uitati la filme de groaza sau la filme de dragoste (sau comedii etc.).

---> Trebuie sa-i intrebii pe parintii tai daca te lasa, iar daca nu te lasa, vb. cu o prietena de`a ta si poate pe ea o vor lasa parintii ei si atunci veti tine petrecerea!

... E o idee foarte faina, distractiva si... prietenelor tale 100 % le va placea ideea!

--> Sper ca te-am ajutat! puppy dog eyes

| Ded a răspuns:

A-ti putea face poze, farse la telefon, ascultati muzica invatati versuri dansati, jucati carti, jocuri in doi pe calculator. funda?

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Sunati oameni cu numar ascunshee hee

| Anonime a răspuns:

Faceti un fel de oracolhee heewinking

| Bybyiii a răspuns:

Karaokesmug...sau.nu stiu ziceti bancuri.barfiti.daca nu va mai ganditi la plctiseala nu o sa ma fielaughing. fiti si voi ingenioase=]]

| Lavinia_6538 a răspuns:

Ati putea sa vorbiti despre ceva ce va place amandurora ( baieti probabil ), uitati-va la un film de groaza sau o comedie, lucruri care vi se par voua distractive si interesante :*
HAVE FUN!