| lThelDariusl a întrebat:

Salut TPU

Hai sa v-a zic povestea mea de "dragoste" nereusita.

Mai intai sa ma prezint, in momentul de fata am 14 ani dar intamplarea s-a intamplat cand aveam vreo 12 anihappy.

Sa incepem asa:Eram pe clasa a-5-a.Intr-o zi o fata din clasa a 6-a cu prietena iei au venit la mine.M-iau pus intrebari ce mai fac etc. apoi prietena ei mi-a spus daca am cumva o prietena in momentul de fata, eu am spus ca nu iar apoi ea m-a intrebat daca ar vrea sa am si i-am spus da, dc nu si in acel moment mi-a prezentato pe prietena ei, Lavinia.Bun m-a intrebat cati ani am etc....ne intalneam in pauze etc.In urmatoarea pauza prietena Laviniei m-a intrebat daca vreau sa fiu cu ea adica Lavinia si eu am spus ca Da.In urmatoarea pauza am vorbit cu ea chestii de-ale scolii etc.In ziua urmatoare ne-am intalnit din nou si am vorbit vreo 5 minute.In urmatoarea pauza o alta prietena de-a Laviniei trecea pe langa mine discret si a spus sa o imbratisej,sa o prind de mana sa fac primul pas(eu sunt un gen mai timid.

Prietena Laviniei repede chestiile astea si imi soptea la urechee fa ceva, fa ceva etc, iar eu m-am inervat si i-am spus uite:nu mai vreau sa vorbesc cu tine, lasa-ma in pace ok? aveam prieteni pe clasa a 8-a care imi ziceau: omulee cum doamne sa dai liber la asa fata, ba esti prost etc.Eu nu i-am bagat in seama si in acea seara am vazut mesaj de la ea pe facebook:ce faci? esti on? poti vorbi putin sau ceva de genu si eu i-am spus lasa-ma ca eu iubesc pe altcineva(cu totu ca nu iubeam).Ea a spus ok da sa nu aud povesti de genu ca suntem sau am fost impreuna.("relatia" noastra a tinut cam 2 zilelaughing ),Eu i-am raspuns ok stai linistita si acolo s-a sfarsit totul! Dupa o luna, doua, trei, regretam amarnic(deci fata arata super era foarte draguta si extrem de frumoasa si se dezvolta din ce in ce mai tare)asa eu regretam ca un fraier si imi amintesc ca o noapte nu am putut dormi din cauza asta. dupa 7-8 luni i-am spus la o prietena de-a Laviniei sa i spuna ca imi pare extrem de rau si nu o sa se mai repete ce s-a intamplat si daca s-ar putea sa fim iar amici. Dupa 2 zile mi-a scris Lavini pe Fb stai linisti,-nu`s suparat si ramanem prieteni, dar Prietenilaughing. Exact asa a raspuns dupa cateva luni eu stateam de servici si a venit la mine cu o prietena de aiei si a mi-a dat bani sa ma duc la magazin sa i cumpar un baton m-am dus i-am luat i l-am dat peste vreo 1 luna era ea de servici si eram doar eu, ea si inca 2 colegi pe coridor si ne-am amuzat cu unele chestii ea radea era tot ok. si de atunci nu am mai zis nimic catre ea si nu am mai comunicat nimic.

Bun, aici e problema cum sa fac iar sa fim iubiti?(ea a fost prima mea >Prietena-iubita si de atunci nu am avut alta si nici acum n-am). Vreau sa o cuceresc iarasi acum ca incepe scoala.Ea trece pe a 8-a eu pe a 7-a si vreau sa fim iar iubiti.

VAROOOOG TPU AJUTATI-MA, TIN LA EA ENORM DOAR NU STIU CUM SA I ARAT(REPET SUNT GENUL DE TIMID AJUTOOR SPUNETI MI CE SA FAC

Răspuns Câştigător
| Me01 a răspuns:

Buna. Încearcă sa te apropi de ea încet încet sa vorbiti din ce in ce mai mult, fa in așa fel încât ea sa se atașeze de tine, din vorba in vorba ii poti spune ca nu ști ce a fost in capul tau atunci ca ai refuzat-o.incearca sa o surprinzi sa faci lucruri pe care pe ea o fac fericita.
Trebuie sa au răbdare si sa faci totul încet incet, ea acum nu cred ca mai are încredere in tine o data ce au refuzat-o.
O zi buns. Succes

1 răspuns:
| Me01 a răspuns:

Multumesc
O zi frumoasa