| LinDaStAr a întrebat:

iar am o mica problema, nu stiu ce s-a intamplat cu prietenul meu, s-a cam racit de mine, eu i-am facut ce mi-a spus el ca vroia si el mi-a zis doar mersi sad si daca i face altcineva ce vrea el zice mersi mersi mersi mersi, adica e ca si cum nu m-ar respecta si s-a cam racit de mine...
a inceput sa vorbeasca mai mult cu prietenii lui de pe jocuri si ma enerveaza ca tot vorbeste cu fete si na, normal ca ma fac geloasa...
nu stiu ce sa mai cred... ca daca i zic de ce sunt suparata se supara el,
desi n-ar avea el de ce, m-a intrebat azi de ce sunt suparata sau daca sunt suparata, dar na, n-am vrut sa i spun ca se supara...adevarul e ca s-a cam schimbat putin...nu stiu, va rog ajutati-ma crying crying crying

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da semne ca are pe alta, pacat s-a dus ce a fost frumos.

| Irinna a răspuns:

Cel mai bine este sa vorbesti cu el,nu tine in tine,pentru ca in timp va fi mai rau. Vorbeste deschis cu el si spune-ti parerea, chiar daca poate sa va supara, dupa 2 zile vine la tine(daca chiar te iubeste).

| KaTtY a răspuns:

Nu mai vorbi nici tu cu el, si spune-i ce te supara, daca nu o sa se schimbe mai bine te indepartezi de el ca sa nu suferi asa mult

| LongboarderG a răspuns:

Pai s-ar putea ca lui ori sa-i placa alta fata si atunci incearca sa se distantzeze de tine suficient de mult incat sa ajungi sai dai tu lui papucii ori s-a schimbat...nu mai e baiatul care era odinioara s-a luat dupa anturajul lui si crede ca e mai cool daca pastreaza distanta...nujh vb cu el vezi ce se intamplathinking Succes:*:*