| vlady434 a întrebat:

Iata sistemul meu de pe PC: ATi Radeon HD 7850 1GB 256 biti, Procesor AMD A10-5800k API with Radeon(tm) 3.8 Ghz, 8GB RAM, si Windows 7 pe 64 bits. Spuneti-mi ce parere aveti despre el, si daca este bun pentru jocurile din ziua de astazi. Inca ceva: am o sursa Spire de 550 W si mi se pare ca merge cam tare in jocuri, este in regula? Multumesc anticipat.
P.S.: Astept raspunsuri serioase, si doar de la cei care se pricep cu adevarat.

6 răspunsuri:
| CVane a răspuns:

Vrei doar sa te daii mare nimic altceva...E bun, ce tu nu stiai?

| vlady434 explică (pentru CVane):

Nu vreau sa ma dau mare deloc. Mi l-a facut cineva gratis, si credeam ca l-a facut de mantuiala, daca nu mi-a cerut nimic. Inca ceva, asta daca te pricepi, ar trebui sa faca zgomot cand intru in jocuri? Ca o motocicleta turata?(bine...nici chiar asa) Poate fi si de la sursa?

| CVane a răspuns (pentru vlady434):

Daca face urat in jocuri nu sunt sigur dar e destul de probabil sa fie din cauza ventilatorului.Cauta un program si verifica temperaturile, si te sfatuiesc sa cauti un forum, site specializat care te poate ajuta.

| vlady434 explică (pentru CVane):

Ok, o sa incerc.

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

Eu am i5 4570k cu 12 giga de ram si cu gtx 780. ssd de 256 de giga. ce parere ai? e bun pentru mario?
tu ce salariu ai ca eu am 1000 de euro.
ce e cu intrebarile astea?

| vlady434 explică (pentru AnalbagBannatPeNedrept):

Nu am salariu. Am strans alocatia si bursa scolara (sunt la liceu) care nu este foarte mare. Ma intereseaza, de ce face ciudat cand intru in jocuri? Se ambaleaza si nu stiu de ce, pentru ca nu sunt cine stie ce jocuri. Am inteles ca este ceva legat de racire, sau asa ceva. Ai ceva cunostinte in domeniu? Ma poti ajuta?