Vai, ce mi-e scarba de voi. Cati ani ai? 13? Stii ce-i aia ****? @Cristiann25 are dreptate lipsa de educatie, daca vrei sa pari smecher esti doar smecher de foame.Ll e profesor, tu probabil o s-ajungi gunoier cu un comportament de genul. Si probabil parinti tai o sa primeasca o amenda!
Sa vedem
Unde ti a facut plangere? la politie? o sa primeasca ai tai un avertisment sau o amenda.
In primul rand trebuie sa le spui parintilor tai. Oricum vor afla.
Profesorul lucreza cu copii de ani de zile si este obisnuit cu tot felul situatii. Poate nu esti primul si nici ultimul.
Sfatul meu este sa-ti ceri scuze profesorului in cauza. Poti scapa cu media scazuta la purtare, poate si o amenda, desi nu cred. Poate a vrut sa te sperie.
Succes si curaj! Sper sa nu se mai intample!
Profesorul acela este de la liceu si eu sunt la scoala are legatura sa-mi scada nota la purtare?
Pai atunci nu inteleg ce legatura are!
Odata ajunsa plangerea la politie, poate ajunge la urechile conducerii scoli.REPET Vorbeste cu parintii tai, explica situatia cum ne-ai povestit noua si mergeti impreuna la profesor si iti ceri scuze. Poate scapi mai usor.
O sa vad ce pot sa fac ...
Numai copii prosti in ziua de azi, fara educatie! Omul ala are facultate tu n-ai nici macar 8 clase terminate.Meriti o amenda sa te saturi de injurat!
Da. foarte frumos din partea ta sa ma iei asa... Doamne. Am facut o greseala, toti oamenii gresesc ok? Papa.
Da te iau asa pentru ca m-am saturat de copii needucati, care nu stiu sa vorbeasca.Am avut si eu varsta voastra si respectam pe toata lumea mai ales oamenii in varsta! Copiii din ziua de azi nu mai au pic de respect, niste jegosi!
Pai mare lucru nu poate sa ti faca tie... eventual nota la purtare sa stai acasa vreo 3 zile si parintii tai sa plateasca vreo amenda. Asta trebuie sa va ganditi ca la varsta voastra parintii platesc.
Diorrus întreabă: