| Xdreaper21 a întrebat:

Ieri eu am terminat liceeul si m-am desprins de tot ce inseamna fosta mea iubita in afara de contacte si ca nasu meu e prof de mate la clasa ei
Ea tot vrea sa vorbeasca cu mine dar ma simt usor de distrus si fizici emotional
Eu ma bat de obicei in joaca cu fratele meu mai mic si abia ma poate da jos dar azi ziceam ca sunt un boboc si unu de clasa a 12 a ma bate
Sora mea cea mare dar nu mai mare ca mine a zis de ce plang dupa fufa aia si am devenit o leguma totala
Sa vorbesc cu ea?
Ma va rani?
Mentionez ca noaptea ma gandesc la ea iar ziua nici nu vreau sa vorbesc despre ea
Dau funda

11 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Ai uitat sa mentionezi detalii precum :
a) motivul despartirii
b) de ce crede sora ta ca e o fufa
c)stati sau nu in acelasi oras
d) daca nu stati in acelasi oras, in ce durata poti ajunge la ea
ETC, ETC, ETC

| Xdreaper21 explică (pentru PersonajFictiv):

A) am fost sincer cu ea si i-am spus ce mi-a spus nasu meu care ii e prof de mate
B) asa imi ridica ea morala cand ma desparteam de vreo fata
C) stam in acelasi oras

| PersonajFictiv a răspuns (pentru Xdreaper21):

Pai ii explici ca nu are de ce sa se supere pe tine.
Tu esti mesagerul.
Tu doar i-ai zis, ce a zis altcineva despre ea, poti adauga, ca nu esti de acord cu ceea ce a zis ala de ea.
E imatura daca nu intelege asta.
Ea ce a spus cand s-a despartit de tine mai exact?

| Xdreaper21 explică (pentru PersonajFictiv):

Ca cica las crede ca sunt un prost un nemernic ca il cred(ea e mai copilaroasa)

| teosbeos a răspuns:

Daca ti ata la ea, de ce v-ati despartit? Oricum, alegerea e a ta. Dar trebuie sa stii ca atunci cand vine vorba de sentimente, nu exista relatie intre doua persoane ( prietenie, dragoste, rivalitae etc) in care sa nu fi ranit macar o data. Dar lucrurile peste care treci te fac mai puternic si mai experimentat. Nu cred ca fata ar intreba de tine daca nu ar tine la tine. Ai putea macar sa vorbesti cu ea. Dar mai important acum, nu ai de dat bac-ul? gandeste-te bine. Daca nu te poti gandi decat la ea, nu ar fi mai bine sa vorbesti cu ea? Ai putea sa treci peste, daca totusi te raneste? aici depinde doar de cat de puternic esti tu. ( nu vreau sa te supar. asa ca scuze daca am mentionat ceva neplacut mai sus sau am pus problema intr-o lumina neplacuta sau deranjanta). Eu, ca si fata care sincer, destul de neexperimentata in acest domeniu, ti-as spune sa vorbesti cu ea, ca o iubesti mult si daca ti ata la ea, merita sa faci tot ce poti, astfel sa stii ca ai dat tot ce ai avut. Pentru ce iubesti merita sa lupti. Si e frumos sa ai pe cineva pentru care sa vrei sa dai tot ce ai mai bun. As mai spune, fi barbat si macar vorbeste cu ea, indiferent de rezultat. pentru ca in ambele situatii te vei simti prost. cel mai probabil daca nu faci nimic vei ramane cu regrete, cand o vei vedea cu alt cineva, vei regreta ca nu ai incercat, dar daca te duci si te respinge vei avea inima franta. Dar aici mai e si varianta de a ramane impreuna. Nu e o situatie pentru care ar merita sa lupti? (... am ajuns spunandu-mi parerea exact cum voiam sa nu o fac, parca spunandu-ti ce sa faci... dar nu voi sterge. In schimb, imi cer scuze daca te-am jignit). Mult noroc cu relatia dar si cu examenul!

| Xdreaper21 explică (pentru teosbeos):

Ne-am certat prosteste din cauza ca eu am fost sincer cu ea si i-am spus ce mi-a spus nasu meu care ii e prof de mate si erau niste chestii cam...
De cand ne-am despartit dupa vreo 3 ore tot incerca sa dea de mine dar eu nu i-am raspuns, m-a felicitat ca am terminat liceeul dar la fel nu i-am raspuns
Ce sa fac? Inca ma mai cauta
O iubesc mult dar nu pot sa vorbesc cu ea in preajma ei ma simt ca in prima zi in care am vazut-o foarte timid si ne sigur pe mine

| teosbeos a răspuns (pentru Xdreaper21):

Scuze ca-mi bag nasul. Dar ce a zis nasul tau era... de bine, de rau, lucruri urate la adresa ei sau a comportamentului ei?

Totusi raman la opinia de mai devreme ca ar trebui sa vorbesti cu ea. daca te-a cautat atat, inseamna ca si ea tine la tine. totusi, cand vorbesti cu ea, fi sincer si spune-i de ce nu ai vorbit cu ea. spune-i ce simti pentru ea. secretul e sa-ti faci curaj si sa vorbiti indiferent de rezulta. Da-i macar o sansa sa-ti dea un raspuns. Nu sti niciodata ce iti va raspunde. Iti tin pumnii!

Comportament urat note proaste ca ma inseala

... Iti dai seama ca suna de parca ai intreba daca e adevarat sau nu, nu?
Daca ea ti.ar spune cum ca o rudă de a ei. Spune ca o inseli, i.ar da raportul ca nu înveți sau ca te.Ai comporta urat, cum te.Ai simti? Eu una destul de prost. Nu incerc sa spun ca esti de vina sau ceva. Dar daca cineva ar face.o sa te vadă intr-o lumina proasta, daca ai sti ca i.ar spune astfel de lucruri despre tine, nu cred ca te.Ai simti in largul tau. Plus ca e o sansa mare ca ea sa fi fost nervoasa si sa fi spus vrute si nevrute. Daca spui cuiva ca o rudă, a spus ca te inseala, nu pare mai mult ca o intrebare? asta e prima impresie pe care am avut.o cand am citit mai sus ce ai scris. Dar poate nu e adevarat. Tot pe ea ar trebui sa o întrebi ca sa nu se mai repete

Mas simti cam eh...
Eu cu gasca mea facem multe rele dar in fata altora suntem ingerasi
Deci mas simti oleaca jignit
Ai dreptate
Cand iese de la liceeu o voi suna