anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tpu.Ieri la noi la scoala a venit o colega noua(sa i zicem Dorina)...Imi place de ea insa inainte sa vina ea mai era o fata cu care voiam sa fiu din clasa a 6-a insa nu vroia.In ultimele saptamani i am dat 3-4 bratati si mi a dat si ea 2.Stateam amandoi in banca,vorbeam despre illuminati, porcarii, etc.Mi a zic ca peste o luna va pleca la tara definiv(mi a zis doar mie si altor 2 colege)...Azi cand i am dat "Dorinei" o bratara mi a zis ca i place si mi a zis "hai sa te pup"laughing. Pauza urmatoare pe hol era Dorina si cealalta fata.I am zis Dorinei"Daca iti mai dau o bratara ma mai pupi odata? A zis ca da, i am dat o si m-a pupat(Dorina are prieten).Am intrebat o ce cealalta fata(Iulia) daca s-a suparat ca i am dat bratile celeilalte fete si a zis ca mi le a dat mie. Iulia inceput sa planga ca cica peste 3 sapt va pleca si i va fi dor de noi(ma rog Iulia in afara de fazele alea cand am stat in banca nu ma prea ma baga in seama si statea cu alti baieti)
Ce sa fac sa continui ci Iulia sau "Dorina"?

Răspuns Câştigător
| Green66 a răspuns:

Cu Dorina, dar trebuie să fii mai creativhappy lasă brațările și treci la lucruri mai serioase.

1 răspuns:
| Anghelescu_Andreea_1994 a răspuns:

Dorina.