| omulpaiangan a întrebat:

ieri la scoala intr-o pauza am fost sa imi cumpar un corn de la magazinul din afara scolii. Am fost cu un coleg. Colegul meu cand nu se uita vanzatoarea a furat un pachet de guma de mestecat, un baton de ciocolata si niste bomboane, ma rog chestiile costa cam 4 lei. Eu am achitat cornul dar el le-a furat. Acum el tot sustine ca s-a uitat atent si nu erau camere de filmat in incapere dar eu nu il cred(desi nici eu parca nu am vazut vreo camera de luat vederi). I-am zis ca mai bine ar fi sa ne ferim de magazinul acela o vreme.Credeti ca se poate intampla ceva?

2 răspunsuri:
| Alicia98 a răspuns:

Roaga-te sa nu fi fost camere de vederi, altfel ati pus-o! Mai bine trimite-ti un alt prieten acolo sa se uite, dar pana atunci incearca sa fii cat mai relaxat ca sa nu banuiasca nimeni nimic. Daca erau camere, atunci eu zic sa duceti suma obiectelor (adica 4 lei) la magazin si sa va recunoaste-ti greseala.
Oricum bafta si NU mai incercati asta (cel putin inainte sa va asigurati ca nu sunt camere )! happy

| Raluca77 a răspuns:

Daca existau camere de luat vedere si va vede proprietarul intai o sa va anunte parinti apoi politia(depinde daca va iarta nu o sa anunte politia, depinde de bunatatea sefului)si in caz ca nu exista camere norocul vostru(dar oricum parintii vor afla deoarece o sa va observe comportamentul, o sa fiti mai agitati, mai speriati)!

Întrebări similare