Pune-te in locul ei... Daca se indragosteste de tine o vei face sa sufere. Nu iti bate joc de ea. daca nu iti place las-o.
Nu-ti bate joc de ea, las-o in pace daca nu vrei ceva serios cu ea, tu cum te-ai simti daca o fata ar profita de tine si tu ai vrea ceva serios iar ea o aventura? Mai ales ca ai rani-o rau daca ai sta cu ea si dupa aia ai lasa-o balta! Altii ar face orice sa fie macar o zi impreuna, iar pentru tine nu inseamna nimic o saptamana sau o luna! Pentru doi indragostiti inseamna enorm si o ora! Pentru niste studenti inseamna enorm si cateva minute la un examen! Pentru un sofer conteaza chiar si-o clipa in care a evitat un accident! Mai gandeste-te!
Hei ea de cand a venit nu a stat doar cu mine a stat cu multi baieti si nu doar a stat fara sa flirteze cu ei asa ca serios? Cum vreau eu o aventura cu ea asa vrea si ea cu mine. te asigur.
Asta e altceva, daca nu va suferi nici unul dintre voi, eu zic ca e ok, dar atata timp cat nu aveti iubit\iubita! Eu unul nu sunt atras de aventuri!
Nu iti bate joc de ea cu saptamanile si zilele tale. Fete vor ceva serios, nu bataie de joc.
De ce vrei sa iti bati joc de saraca fata. Daca ea este indragostita de tine, vrea ceva mai serios, o relatie, prietenie, nu o aventura de nu stiu can, dupa care poate ramane cu sechele. Daca nu vrei o relatie cu ea, las-o, nu profita de ea.