| PBFANMichaelScofield a întrebat:

SALUT TPU. IMI DOREAM MULT SA FIU CU O FATA.NU mai conteaza acum. AM aflat ca si-a facut iubit... si cel mai dureros este ca de cum m-am sculat mi-am adus aminte de ce am visat(sarut cu o necunoscuta in vis) si am cautat pe internet informatii afland ulterior ca nu e semn bun.MA doare ft tare faptul ca de atata timp vorbesc cu ea si astazi dupa o discutie mai lunga si asa imi spune ca si-a facut relatie si isi mai cere si scuze.
Mentionez ca si-a pus o data pe insta in bio 29 mai, adica pe bune, de atunci e impreuna cu ala? SI eu ce am fost? O amagire? Nu mai suport, sunt cu moralul la pamant si nu stiu ce sa mai fac.
VA ROG AJUTATI-MA

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Esti sigur ca ea ti-a inteles intentiile? Poate nici nu si-a dat seama ca vrei o relatie cu ea. Apoi, stiu ca doare si iti spui ca a mai avut si tupeul sa iti spuna despre asta, insa eu consider ca e mai bine asa si cu mai mult bun simt decat sa apeleze la ghosting.

Incearca sa te aduni si ai incredere ca vei gasi pe cineva care iti va intoarce sentimentele.Doar ca n-a fost sa fie acum, deci nu dispera.Capul sus!

3 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

Care e intrebarea?
pe Instagram a pus o data random? asta inseamna ca e ziua cand s-au combinat?
cati ani ai?

| Andania a răspuns:

Incearca sa te fixezi pe tine las-o pe ea scoate-o din minte usor. Practic da, te-a folosit. Nu ai fost o amăgire, ai fost reverva. Nu te gândi ca așa ești tu o amăgire. Iti vei gasi persoana potrivită care sa te prețuiască mult.

| sammie a răspuns:

Bună! Ar trebui să o înțelegi, poate pentru ea tu nu ai fost atractiv sau persoana pe care ea și-o dorește. Și nu, nu ai fost o amăgire și n-ai băgat-o în seamă degeaba, ați fost prieteni.