Off nu stiu cat de "ciudata"
mi-esti / pari dar ca tine in lumea asta sunt multe(nu esti singura) iar ca sa scapi de teama trebuie s-o infrunti.cum? intai cu parinti tai explica-le ce vrei in viata.iti place de cineva anume? doar mergi la el si spune-i:te plac tu ma placi? este simplu.doar asa vei prinde curajul care il cauti din adins forteazate un pic mai mult si ai sa reusesti fi mai ambitioasa cu tine insuti
Wow. Chiar ai scris un mini roman. Probabil am avut rabdarea sa citesc pana la capat pentru ca m-am regasit si eu putin in ce ai scris tu pe aici. Sunt chiar curioasa cati ani ani.
As vrea sa-ti dau un sfat sau sa-ti spun ce ar fi bine sa faci ca sa nu te mai simti asa, dar probabil as scrie si eu un alt roman Pot doar sa-ti spun ca o sa fie mai bine, daca o sa vrei tu sa fie mai bine. Trebuie sa incepi sa ai mai multa incredere in tine, sa te descoperi si sa te cunosti mult mai bine. Trebuie sa incepi sa te gandesti la tine, nu doar la sentimentele tale care te complesesc.
Tu parca ai o nevoie nebuna de a vorbii cu cineva, dar nu stii cu cine sau nu ai incredere in nimeni. Probabil doar ti se pare ca "nu este nimeni căruia sa ii pese destul de mult de mine cat sa stea sa ma asculte.", pentru ca tot timpul exista o persoana la care sa-i pese, macar putin. Dar poti sa te astepti ca acea persoana sa nu te inteleaga asa cum vrei tu.
Oricum, poate ti-as zice mai multe, dar... daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva ma gasesti pe: crazzzy_girl_jo
Am 15 ani.
Ma gandeam. Varsta asta e o nebuna... Si eu pe la aceeasi varsta treceam prin ce treci si tu.
Am avut mai multe probleme. Sinceră să fiu am uitat cum îi să râzi.
O zi in care nu razi e o zi pierduta. Adu-ti aminte sa razi mai des
Nu pot să râd. La orice glumă eu mă forţez să râd. Ai un " Râs fals ", mi se spune mereu.
Ce pot sa zic... poate nu e buna gluma Poate nu ai intalnit inca o persoana cu care sa razi si care sa te faca sa razi.
Bună. cam 70% mă regăsesc şi eu aici. Îţi înţeleg momentele de nelinişte, când nu mai suporţi să nu fii înţeleasă. Sau atunci când ai vrea câtuşi de puţin să fii fericită. Ştiu cum e atunci când eşti sătulă să ţii totul în tine doar pentru că eşti nesigură de ce vor zice ceilalţi. E groaznic ce ţi se întâmplă! Şi mie mi-au zis unii că sunt ciudată, că nu mă încadrez în standardele lor, dar am tratat situaţia ca şi cum eu aş fi cea normală. Mama mea mi-a spus că sunt ţăcănită şi că nu ştie ce păţesc câteodată, când încerc să o fac să mă înţeleagă ea se comportă de parcă aş veni dintr-un spital de nebuni. And it hurts. Şi eu nu am să mă schimb pentru cei din jurul meu doar pentru că nu mă acceptă. Fiecare dintre noi avem momentele de nostalgie şi dacă ai pe cine mai apropiat, o mătuşă, o verişoară, descarcă-te. Îmi poţi trimite un mesaj daca vrei
Am des certuri cu maicămea şi îmi tot spune să îmi schimb comportamentul. 8-) Nu văd ce îi greşit la el.
WOW! Cred ca ai putea scrie unroman! Esti foarte talentata la scris, din cate vad. Cred ca este posibil sa fi un geniu neinteles, asa cum era si Mihai Eminescu, pentru ca nici pe el nu il intelegea nimeni.
Nu trebuie sa te sperii daca esti diferita de ceilalti, uneori este bine sa ai o alta perspectiva asupra lucrurilor. Daca toti am gandi la fel, 50% din lucrurile pe care le facem ar fi gresite.
Cred ca esti foarte speciala si freu de inteles. Ar trebui sa scrii intr-un jurnal tot ce simti pentru ca este o adevarata comoara.
Dar tine minte: nu da drumul la toate gandurile deodata!
Ia-le pe rand, spune in fiecare zi unei persoane un lucru pe care il simti. A doaua zi ii mai spui unul si asa o sa ajunga sa te cunoasca!
Cand am citit asta a fost ca si cum ai fi facut o descriere foarte detaliata despre mine . Nici eu nu zic nimanui ce simt pentru ca nu cred ca, cuiva ii pasa de ceea ce am de spus. Mie insa imi place foarte mult sa ascult persoanele. Mai ales cand vine vorba de chestii din astea si de dragoste. De obicei cand cineva imi cere sa il/o ascult asa fac. Pentruca imi place foarte mult sa ii ajut pe ceilanti. Si la fel ca tine ma descurc mai bine prin mesaje decat sa vorbesc cu voce tare. La fel ca tine nu arat ce simt de fapt inauntru... si la fel ca tine orice ai zis mai sus. Hei! Daca ai chef sa vorbesti cu cineva trimite un mesaj sau da adresa de Mess mai bine. Eu sunt disponibil mereu
Oh, damn. daca ai stii ce viata am. eu m-am cam saturat sa ascult lumea cu ce-i doare, cand stiu foarte clar ca pe ei nu-i intereseaza ce simt eu. e degeaba, you know? mi-e destul de clar acum, sunt intr-o depresie continua. chiar daca am postat asta acum un an. pf.