| u2 a întrebat:

Imi place de mult timp de o fata pe care o cunosc de vreun an.Suntem foarte buni prieteni si de vreo 2 ori mi a dat un mic pupic pe obraz dintr-o data si de cateva ori cand am ajutat-o sau ma mai imbratiseaza. Problema este ca sunt in generala si e mai mare ca mine cu un an jumatate(cu 2 clase mai mari). Poate ca face asa doar ca sunt mai mic ca ea si ma considera dragut.Crede-ti ca ma place? Vreau sa o invit in parc si sa ii zic ca o plac...ce ziceti? Va rog fara prostii.Dau funda:X!

Răspuns Câştigător
| Viviluka a răspuns:

Auu. Sti e cam naspa pentru ca majoritatea fetelor nu le plac baietii mai micii decat ele. Sunt dezamagita sa iti spun nu stiu daca ai prea multe sanse. Ti-ai facut sperante doar din sarutari pe obraz si imbratisari? Si mai ales : doar cand o ajuti cu ceva? Atunci e cam naspa. Stiu ca esti in perioada cand te indragostesti netinand cont de nimic. Si mai stiu ca dragoastea nu are varsta. Sti eu zic totusi sa fi ambitios sa fi mandru sa ai orgoliu. Ok du-te si invit-o, pana la urma urmei ce poate sa se intample? Ori da ori nu. Numai ca tu fi pregatit de orice si oricum plus ca nu e asa mare diferenta intre voi doar 1 an jumate... chiar daca asta inseamna 2 clase
Oricum stiu ca poate n-o sa primesc funda caci nu e raspunsul la care te asteptai dar decat sa iti dau sperante gen : " aa da super du-te si spune-i iti va sarii in brate " mai bine am zis ce cred eu. Oricum mult succes!