Buna.Poti afla daca iti intorarce si ea sentimentele doar vorbind deschis despre ce simti.Contrar filmelor romantice proaste, relatiile amoroase nu se bazeaza pe telepatie.Succes.
Uhm,cred că ai interpretat tu lucrurile diferit.
Ce îți pot spune e că poate este doar drăguță cu tine, pentru că da, doar pentru că râdeați sau ce mai făceați, asta nu înseamnă că sunteți automat și în relație.
Daca vrei relație, îți iei inima-n piper și îi spui că o placi și că ai vrea sa o scoți la întâlnire și nu în ultimul rând, ca nu accepți un refuz.Va aprecia curajul și faptul că te-ai impus.
Merita să încerci.
Bafta!
Eu cred ca insisti prea mult.Cu fetele trebuie sa stii sa vorbesti normal si calm. Prima data trebuie sa ramai singura cu ea apoi sa ii deschis o conversatie obisnuita care va culmina cu o invitatie la intalnire. Bafta!
Hai sa te invat eu cum sta treaba, tu mai intai trebuie s-o faci geloasa da? Te duci si te bagi in seama cu prietena aia a ei, faci glume, daca poti, incalca si bariera atingerii, fata de care iti place o sa observe si o sa beleasca ocheanele precum un melc care iese dupa o furtuna! O sa devina geloasa si o sa devina atrasa de tine, daca functioneaza, ai sanse de 77% sa iti mearga combinatia cu fata de care iti place, esti baiat mare stii si tu ce trebuie sa faci dupa aceea.