Cred ca orice fata care gandeste cat de cat te-ar refuza. Se vede ca esti obsedat. Ai pus intrebarea cu situatia ta de 6 ori. Ori asta nu este normal!
Nu primesc raspunsuri concrete,stiu ca nu e ok, dar de ce nu ma intelege nimeni, nu e placuta situatia, niciyn sfat nu primesc, ce ai vrea sa fac?
Pai, un raspuns ar fi acela sa o uiti si sa nu mai faci greseli data viitoare cand iti place o fata. Fata vrea sa vada in tine un "barbat" si nu un "fatalau" care tremura in fata ei. Se cucereste greu, cu gesturi de tandrete si nu cu discutii bruste. Ia-o mai incet!
Inafara de o uita mai pot face ceva sa ma ierte, poarte o sa ma ierte ca e doar o cearta copilaroasa, trebuie s apot face ceva
Incearca sa-i duci un buchet de flori si o cutie de ciocolata sau un alt cadou daca stii ca-i place altceva. Daca reactineaza rau si de data asta, las-o!
Asemenea certur ar trebui in mod normal sa treaca repede, nu e nimic serios, in mod sigur o sa I treaca.
Cred ca un singur imi pare rau e de ajuns!
Vezi? Esti si zgarcit!
Eu cred că ești patetic. Dacă te respinge nu știu ce mai vrei de la ea. Trebuia să înțelegi din prima, nu te place deloc.