| Serban_Albu_1994 a întrebat:

Imi place de o fata care m a respins si stiu raspunsurile:Are un asa zis prieten(ceea ce nu cred pentru ca mi a trimis pe chat o poza cu fiul lui David Beckham,Brooklyn Beckham pretinzand ca e gagicasu',si eu chiar am crezut),am fost prea direct(I am zis ca o plac,tremuram tot si a dedus ca sunt disperat,si tind sa cred ca asa e pentru ca nu prea vorbisem cu ea inainte,necunoscandu ne foarte bine),si in ultimul rand,am fost sacitor zice ea,i am pus colegii de clasa sa vb cu ea sa fie cu mine,desi ea m i-a spus cu o seara inainte sa nu vb cu colegi de ai ei, cam astea ar fi motivele.Ea a zis ca,, asa zisul"ar fi mai dragut decat mine atunci cand o sacaiam si o sa imi dau seama de ce e el mai dragut. Exact cum am spus unul din motive este Acela ca o disper.Acum nu mai vb deloc cu mine,nu rasp la mesaje,m a sters din lista de prieteni, si se uita urat la mine.Ce sa fac sa ma impac cu ea, crdeti ca am ranit-o?

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cred ca orice fata care gandeste cat de cat te-ar refuza. Se vede ca esti obsedat. Ai pus intrebarea cu situatia ta de 6 ori. Ori asta nu este normal!

| Serban_Albu_1994 explică (pentru Salontanul):

Nu primesc raspunsuri concrete,stiu ca nu e ok, dar de ce nu ma intelege nimeni, nu e placuta situatia, niciyn sfat nu primesc, ce ai vrea sa fac?

| Salontanul a răspuns (pentru Serban_Albu_1994):

Pai, un raspuns ar fi acela sa o uiti si sa nu mai faci greseli data viitoare cand iti place o fata. Fata vrea sa vada in tine un "barbat" si nu un "fatalau" care tremura in fata ei. Se cucereste greu, cu gesturi de tandrete si nu cu discutii bruste. Ia-o mai incet!

Inafara de o uita mai pot face ceva sa ma ierte, poarte o sa ma ierte ca e doar o cearta copilaroasa, trebuie s apot face ceva

Incearca sa-i duci un buchet de flori si o cutie de ciocolata sau un alt cadou daca stii ca-i place altceva. Daca reactineaza rau si de data asta, las-o!

Asemenea certur ar trebui in mod normal sa treaca repede, nu e nimic serios, in mod sigur o sa I treaca.

Cred ca un singur imi pare rau e de ajuns!

Vezi? Esti si zgarcit!

| T0T a răspuns:

Eu cred că ești patetic. Dacă te respinge nu știu ce mai vrei de la ea. Trebuia să înțelegi din prima, nu te place deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nu ţi-e clar?
Treci peste, nu fi ridicol.