| InVPent a întrebat:

Imi place de o fata cu 2 ani mai mare iar ei ii place de fratele meu.Ea stie ca imi place de ea.Ea ma lua mereu in brate si ma pupa pe obraz.Si intr-o seara am vazut-o ca se pupa cu fratemiu si m-a vazut, nu a spus nimic.A doua zi m-a intrebat ce fac si unde ma duc si din nervi i-am spus:Nu ai treaba cu fratemiu du-te si vedeti de pupatu tau.Seara cand am vazut-o iar se pupa cu fratemiu(care avea prietena)si l-am pus pe un prieten apropiat sa ii spuna ca imi place de ea si ca i-am vazut pupanduse...a mai adaugat si el ca e nesimtita(stia si fratemiu ca imi plcea de ea si totusi sa pupat cu ea)si nu stiu ce sa fac nu pot sa le spun bai nu va mai pupati ca imi place mie de ea...dar nu pot sa ii las nici asa doar cand ma gandescca fratemiu se pupa cu fata de care imi place.

Răspuns Câştigător
| TheSebiSibi a răspuns:

Gaseste alta si fale in ciuda la amandoi.Tu nu poti sa ii zici sa te placastraight face

2 răspunsuri:
| InVPent explică:

Mersi de raspuns o sa mai astept cateva si o sa aleg castigatorul.Dar eu nu inteleg de ce fratemiu are prietena de 2 ani si chiar acum.Si totusi nu pot sa gasesc alt nu o sa-i pese am mai fost cu o fata acum 1 an cand ea nu il cunostea pe fratemiu si ii plcea de mine dar si asa nu i-a pasat...

| wawe a răspuns:

Bros before hoes!