Daca as fi in locul tau as gasi un fel de inimioare micute cu care as decora tulpina unui trandafir, ceva discret, nu flashy. Si i-as da trandafirul cu aceste valentine's day hearts insa nu cred ca le vei gasi la florarie, intai vezi la magazinele cu astfel de maruntisuri. Eventual poti atasa trandafirului si o mica jucarioara de plus, abia o poate pastra usor.
Daca-ti place o fata din clasa si asta o stii doar tu, ce te impinge sa-i iei ceva de ziua indragostitilor? Daca ea nu simte nimic pentru tine, ce folos ar avea cadoul tau? Ce ar demonstra?
Cel mai indicat ar fi un colier, inel, un buchet de flori si / sau o cutie de ciocolata.
Un ursulet de plus sau o cutie de bomboane sau daca ai multi bani la indemana...O bijuterie!(Iti spus o opinie de fata.Asta mi-ar placea mie!)
Sa ii dai flori sau ciocolata(trandafir rosu, crizantema sau un trandafir galben superb) Succes
Http://crisfest.ro/intreprinderea-handmade/ Aici vei gasi niste cadouri personalizate foarte dragute.
Asculta, iti sugerez ceva ieftin si frumos!
1) Ii cumperi un buchet de trandafiri rosii
2) Daca tu crezi ca si ea se uita la tine... (Te place) poti sa ii scrii un biletel si il pui in Trandafiri.
3) Numai fii rusinos si spune-i.
- Sper sa te fii ajutat. Multa Bafta, Chiar ai nevoie!
Ea nu ma place, dar eu o iubesc nespus de mult de aceea vreau sa ii cumpar ceva frumos
Nu poti stii niciodata frate. Capul sus. si fii tupeist.!
cristina_4459 întreabă:
tenisan întreabă: