Sa ți zic o chestie! Sunt clasa împreună cu prietenul meu de 3 ani. In clasa a 5 a eu eram singura eleva noua. prietenului meu i-a plăcut de mine chiar din clasa a 5 a si mie la fel. Toti anii de gimnaziu ne a plăcut unul de celalalt, dar niciodată nu ne am zis in fata. Tinea la mine foarte mult, exact cum ai explicat si tu. A fost colegul meu de banca 3 ani, dar niciodată nu i-am zis ca mi place de el, pana la final de clasa a 8 a, cand el si a făcut curaj si mi-a șoptit la ureche ca ma place. Dupa terminarea celor 8 clase, am decis sa fim împreună. Suntem a 11a acum.
Deci ce vreau sa spun este sa nu renunti daca vrei si sa nu te intereseze ce cred ceilalți, macar încerci. E adolescența ta, mai bine trăiești cu regrete decat cu '' cum ar fi fost daca. ''
Fara '' clasa'' la începutul propoziției
Alege ce contează pentru tine mai mult: prietenii (care, dacă îți sunt prieteni adevărați te susțin nu râd de tine), părerile celor din jur, sau fata și ceea ce simți tu pentru ea? De asemenea lucrurile nu trebuie să se întâmple în văzul tuturor. Poți comunica altfel cu ea, îi afli un numar de telefon, Facebook etc., și pentru început discutați acolo feriți de privirile colegilor.
De ce îți pasă așa de mult ce zic ceilalți colegi ai tăi?
Dacă îți place de ea ar trebui să îi vorbești, să îi spui ce simți.
Am citit printre randuri dar vad ca iti pasa de ea, ii spui ce simti si gata. Te transformi in aparatorul ei si nu doar ca coleg de banca. Pune piciorul in prag si exprimati sentimentele, pana nu vine anul cu mai mult curaj si ti-o ia de sub nas. Nu ai ce pierde, doar capeti curaj si experienta de a interactiona cu fetele.
Nu te indrogosti de nimeni de la tine din clasa deoarece daca ea spune ca nu te place va trebui sa o vezi pe fiecare zi dupa aceea si va fi stanjenitor.